Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Τσιώλης στο Metropolis: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να χτυπήσει στο κέντρο της άμυνας»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Σάκης Τσιώλης και κατέθεσε τις εκτιμήσεις του για την σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

«Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος. Δεν είναι στα καλύτερά του ο Ολυμπιακός τελευταία. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει στο μυαλό του να κρατήσει την μπάλα στην κατοχή του όσο το δυνατόν περισσότερη ώρα. Κρατώντας την μπάλα και θα εκνευρίσει και θα ροκανίσει το χρόνο και θα βρει την ευκαιρία να χτυπήσει μπροστά».

Για τις επιδιώξεις του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να φέρει την ομάδα ψηλά, να πιέσει για να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και να αναγκάσει τον ΠΑΟΚ να του δώσει περισσότερο χώρο. Όπως και να έχει, θεωρώ πως η τακτική και το σύστημα θα είναι τα κυρίαρχα στοιχεία του αγώνα και όχι τόσο η ατομική ποιότητα».

Για το πού πρέπει να χτυπήσει ο ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να ρίξει το βάρος του προς το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού. Βλέποντας τα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού δείχνει ότι εκεί υπάρχει μεγάλη αστάθεια. Θα είναι μεγάλο πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ αν βάλει ένα γκολ. Δεν το συζητάμε αν πάρει νίκη ή ισοπαλία. Εκτιμώ, πάντως, ότι δύσκολα το ματς θα ξεφύγει από το ένα γκολ διαφορά». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: