Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Καβάνι: «Ποδόσφαιρο δεν παίζουν οι προπονητές»

Ερωτηθείς για το αν φοβάται τον Μουρίνιο, ενόψει του ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Τσέλσι, ο Έντινσον Καβάνι απάντησε πως ποδόσφαιρο παίζουν οι παίκτες και όχι οι προπονητές.

Καβάνι: «Ποδόσφαιρο δεν παίζουν οι προπονητές»
Περισσότερο φοβάται τους παίκτες της Τσέλσι ο Έντισον Καβάνι, παρά τον Ζοσέ Μουρίνιο, όπως υποστήριξε ο ίδιος σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης της Παρί Σεν Ζερμέν με τους «μπλε» για τη φάση των «8» του Champions League.

Επιπλέον, ο επιθετικός από την Ουρουγουάη εκθείασε την ομάδα του, ενώ θεωρεί πως το παιχνίδι με τους Άγγλους είναι ένα μεγάλο τεστ για εκείνους.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην «L' Equipe»:

«Στο ποδόσφαιρο δεν αγωνίζονται οι προπονητές, αλλά οι παίκτες. Είναι εξαιρετικός προπονητής και φοβερός αρχηγός. Όμως τον φοβάμαι λιγότερο από τους παίκτες της Τσέλσι, διότι αυτούς θ΄ αντιμετωπίσω. Οι περισσότεροι εξ αυτών είναι διεθνείς κι έχουν μεγάλη εμπειρία.

Ό,τι έχουμε πετύχει ως τώρα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη δείχνει ότι είμαστε ομάδα ικανοί να νικάμε. Αντιμετωπίζουμε, όμως, αντίπαλο από την Αγγλία, σε προημιτελικό αγώνα Champions League κι αυτό για εμάς είναι μεγάλο τεστ. Θα δούμε αν είμαστε έτοιμοι για το ένα βήμα παραπάνω που ψάχνουμε».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: