Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Νέα «επίθεση» για μεταγραφές!

Νέο μεταγραφικό ντεμαράζ ετοιμάζουν στην ΑΕΚ, ύστερα από την εικόνα που έδειξε η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια που έδωσε. Μετά τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας το ραντεβού με τον Κατσουράνη.

Νέα «επίθεση» για μεταγραφές
Απογοητευτική ήταν για αρκετούς η εικόνα που παρουσίασε η ΑΕΚ στα τελευταία της παιχνίδια.

Η «Ένωση» έχει καταφέρει να… καθαρίσει με την άνοδο στη Football League, όμως ο μεγάλος στόχος όλων είναι η επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα και για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει η ομάδα να ενισχυθεί όσο το δυνατόν καλύτερα για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Β’ Εθνικής.

Ήδη ο «Δικέφαλος» έχει συμφωνήσει με δέκα ποδοσφαιριστές (Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Αραβίδης, Ντούνης, Ζόριτς, Κολοβέτσιο, Μάνταλο, Φαγέ, Σαρρή και Σβάρνας) για το ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σήμερα, όμως, η εφημερίδα «Ώρα των σπορ» γράφει ότι οι εμφανίσεις ορισμένων παικτών της ΑΕΚ στους τελευταίους αγώνες αναγκάζουν τους ιθύνοντες του συλλόγου – πρώτα από όλους τον Δημήτρη Μελισσανίδη – να αλλάξουν τα πλάνα τους και να προχωρήσουν σε ένα νέο μεταγραφικό ντεμαράζ από την ελληνική και ξένη αγορά.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως δεν αποκλείεται εντός της εβδομάδας να υπάρξει σύσκεψη κορυφής και να συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα, με την ενίσχυση σε όλες τις θέσεις να παραμένει ανοιχτό.

Συγκεκριμένα, στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση δύο επιθετικών (πέρα από τους Μπρέσεβιτς και Αραβίδη, ενώ υπάρχει και ο Ντακόλ), του Γεωργιάδη (αν και είναι πιθανό να προκύψουν και άλλες λύσεις για την μεσαία γραμμή), δύο δεξιών μπακ και ενός αριστερού.

Πάντα στο προσκήνιο παραμένει η υπόθεση του Κώστα Κατσουράνη, με τον οποίο – σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της SportDay – θα υπάρξει επαφή με τον Δημήτρη Μελισσανίδη μετά τα πλέι οφ για να κλείσει η επιστροφή του στην «Ένωση».

Η μεταγραφή του διεθνούς χαφ δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη, όμως το κλίμα που έχει διαμορφωθεί φέρνει τον παίκτη ένα βήμα πριν την επιστροφή του, με τον διοικητικό ηγέτη του συλλόγου να δείχνει πλέον σίγουρος για αυτή την κίνηση. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: