Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Πέτριτς για πλέι-οφ!!

Να έχει πανέτοιμο τον Μλάντεν Πέτριτς για τα πλέι-οφ σχεδιάζει ο Γιάννης Αναστασίου προκειμένου ο Παναθηναϊκός να βγει κερδισμένος από την ποιότητα του.

Πέτριτς για πλέι-οφ!
Κάτω από ένα συγκεκριμένο σχέδιο κινούνται στον Παναθηναϊκό σχετικά με την επιστροφή του Μλάντεν Πέτριτς στην αγωνιστική δράση.

Οι πράσινοι, με κύριο νου τον Γιάννη Αναστασίου στοχεύουν στη σταδιακή επαναδραστηριοποίηση του Κροάτη επιθετικού με κύριο στόχο να είναι απόλυτα έτοιμος ακόμη και να ξεκινήσει και στην αρχική 11άδα στα παιχνίδια των πλέι-οφ.

Εκεί ο προπονητής του τριφυλλιού είναι σίγουρος ότι η ποιότητα του Κροάτη μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και γιατί όχι και η ταυτόχρονη παρουσία του με τον Μπεργκ στην επίθεση να αποδώσει σημαντικότατους καρπούς.

Μια από τις πρώτες σημαντικότατες κινήσεις στην επαναδραστηριοποίηση του Πέτριτς έγινε χθες με το φιλικό παιχνίδι της ομάδας απέναντι στον Αχαρναϊκό.

Ο Κροάτης αγωνίστηκε για περίπου μια ώρα, χωρίς να εντυπωσιάσει. Ωστόσο αυτό που ήθελε ο Γιάννης Αναστασίου ήταν να τον δει να αγωνίζεται σε μεγάλο χρονικό διάστημα να αρχίσει να βρίσκει τα… πατήματά του στον αγωνιστικό χώρο και σιγά-σιγά να βρει τον καλό αγωνιστικό εαυτό του.

Έτσι στις επόμενες δύο αγωνιστικές που απομένουν μέχρι και το τέλος της Σούπερ Λίγκας ο Πέτριτς αναμένεται να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στα ματς του Παναθηναϊκού και όταν έρθει η στιγμή για τις δύσκολες αναμετρήσεις στα πλέι-οφ να είναι σε θέση να προσφέρει.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: