Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Η απάντηση του ΠΑΝ.ΚΙ στον Καμίνη!!

Το «ΠΑΝ.ΚΙ» με τοποθέτηση του υποψηφίου δημάρχου, Νίκου Αβραμίδη, απάντησε στα όσα υποστήριξε ο Γιώργος Καμίνης για την Λεωφόρο.

"Η πρώτη συνέντευξη του Καμίνη στην οποία δεν υπάρχει αναφορά στη Διπλή Ανάπλαση . Επίσης η πρώτη του συνέντευξη που χαρακτηρίζει την ανέφικτη μέχρι σήμερα κατασκευή νέου γηπέδου στη Λεωφόρο "πολύ δύσκολη".

Αύριο συζητείται στο ΣΤΕ η αίτηση ακύρωσης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού κατά του Π.Δ. Αίτηση ακύρωσης την οποία προσπαθεί εναγωνίως να προσβάλει ο Δήμος Αθηναίων με το αιτιολογικό ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι ιδιοκτήτης της Λεωφόρου και ότι το γήπεδο ανήκει στον ίδιο, δηλαδή στον Δήμο Αθηναίων.

Σε ότι αφορά στον χαρακτηρισμό της Λεωφόρου σε χώρο πρασίνου, η απάντηση δυστυχώς για τον Δήμαρχο είναι απλή:

α) ο Νόμος Καλαφάτη, που θα ψηφιστεί εντός των ημερών, δίνει τη δυνατότητα εργασιών στη Λεωφόρο ( η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη έχει προγραμματίσει έργα ανάπλασης - αύξηση χωρητικότητας ).

β) στη περίπτωση που ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός( πιθανότητες 99% σύμφωνα με του νομικούς ) ακυρώσει το ΠΔ, παύει οριστικά και ο χαρακτηρισμός πρασίνου της Λεωφόρου και ανοίγεται ο δρόμος για κατασκευή νέου γηπέδου, αντάξιου της ιστορίας και των αναγκών του συλλόγου.

Είμαι σίγουρος ότι ο Δήμος Αθηναίων θα σταθεί στο ύψος του στην αυριανή εκδίκαση, δεν θα ζητήσει αναβολή και ο "Παναθηναϊκός Δήμαρχος Αθηναίων" θα αποδείξει ότι στέκεται δίπλα στον μεγαλύτερο σύλλογο της Αθήνας και, για όλους εμάς, ολόκληρης της χώρας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: