Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Παίρνει αδειοδότηση και φουλάρει για τα πλεϊ-οφ!!

Διαβάστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο blog του Κώστα Γκόντζου στο Sportdog όλα όσα θέλετε να μάθετε για το θέμα της αδειοδότησης στον Παναθηναϊκό! Στα χέρια της αρμόδιας επιτροπής θα βρίσκεται αύριο ο φάκελλος αδειοδότησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Παναθηναϊκός έχει κινηθεί έγκαιρα και εντός των προβλεπομένων προθεσμιών στα πάντα, ενώ ο φάκελλος είναι πλήρης και τεκμηριωμένος στην παραμικρή του λεπτομέρεια.
Όλα αυτά συγκλίνουν στο ότι οι πράσινοι έχουν σίγουρη την αδειοδότηση και πλέον η προσοχή όλων στον Παναθηναϊκό φεύγει απ' αυτή το βασανιστική εκκρεμότητα και μετατοπίζεται αποκλειστικά στο αγωνιστικό κομμάτι και συγκεκριμένα στα πλεϊ-οφ, αφού φυσικά πρώτα ξεμπερδέψουν με τον ημιτελικό κυπέλλου την άλλη Τετάρτη με τον ΟΦΗ.
Σε ό,τι έχει να κάνει τώρα με τις λεπτομέρειες του φακέλου αδειοδότησης, ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει να μην υπάρχουν εκκρεμότητες με τις οφειλές προς τρίτους, καθώς εκεί ήταν το μεγάλο πρόβλημα, αφού υποχρεώσεις σε δημόσιο και τέτοια δεν έχει ιδιαίτερες και απαγορευτικές ο Παναθηναϊκός.
Αντίθετα τα χρέη προς τρίτους και ειδικά προς προπονητές και παίκτες ήταν το πιο δυσβάσταχτο σημείο για την ΠΑΕ, καθώς ήταν και το... κληροδότημα από τα κατάλοιπα της αμαρτωλής εποχής της πολυμετοχικότητας που βύθισε οικονομικά, διοικητικά και αγωνιστικά τον Παναθηναϊκό.
Φυσικά το ότι ο Παναθηναϊκός έχει τακτοποιήσει τις συγκεκριμένες εκκρεμότητες, δεν σημαίνει ότι τις έχει ξοφλήσει κιόλας. Απλά έχει καταφέρει με την προσπάθεια που έκανε όλους αυτούς μήνες, να πάρει τις υπογραφές όλων αυτών στους οποίους οφείλει διάφορα ποσά, κάτω από διακανονισμούς.
Το αν θα καταφέρει να ανταποκριθεί σ' αυτό ή όχι, είναι άλλη ιστορία, καθώς αυτό που αυτή την στιγμή ενδιαφέρει τους πράσινους είναι να πάρουν κανονικά και χωρίς πρόβλημα την αδειοδότηση και να πετύχουν από κει και πέρα ότι καλύτερο στα πλεϊ-οφ αλλά και στα προκριματικά του καλοκαιριού ανάλογα με το σε ποια διοργάνωση θα καταφέρουν τελικά να πάρουν εισιτήριο.
Καταλήγοντας, αύριο όπως όλα δείχνουν τελειώνει οριστικά και ευνοϊκά για τον Παναθηναϊκό το σήριαλ της αδειοδότησης, με την κατάληξη να είναι κάτι παραπάνω από ευνοϊκή για το τριφύλλι.
Αξίζει πάντως εδώ να σημειωθεί, πως η προσπάθεια που χρειάστηκε για να είναι πλήρης και εντάξει από κάθε άποψη ο φάκελλος, ήταν ιδιαίτερα επίπονη και έντονη, καθώς οι πληροφορίες λένε πως ειδικά φέτος ο έλεγχος θα είναι κάτι παραπάνω από αυστηρός και ειδικά σε σχέση με τον αντίστοιχο περυσινό και ότι κατά πάσα πιθανότητα μια σειρά ομάδες με φακέλλους αντίστοιχους με τους περυσινούς δεν θα πάρουν τελικά αδειοδότηση. 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: