Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Δέδας στο Metropolis: «Αξίζουν συγχαρητήρια στον Τσαϊρέλη»

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” φιλοξενήθηκε ο μπασκετμπολίστας του ΠΑΟΚ, Γιώργος Δέδας και μίλησε για την χθεσινή ήττα του Δικέφαλου στην παράταση από τον Πανιώνιο, ανέφερε πως παρά την απώλεια της τρίτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, η χρονιά μπορεί να χαρακτηριστεί πετυχημένη για τον ΠΑΟΚ, ενώ έδωσε για ακόμα μια φορά τα εύσημα στον συμπαίκτη του Μιχάλη Τσαϊρέλη, ο οποίος παρά τον χαμό του πατέρα του μια ημέρα πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με τους “πάνθηρες”, αγωνίστηκε και μάλιστα ήταν από τους καλύτερους για τον Δικέφαλο.


Για το χθεσινή αναμέτρηση και την ήττα από τον Πανιώνιο στην παράταση:

“Η μπασκετική λογική λέει ότι όταν ένα ματς πάει στην παράταση κρίνεται στις λεπτομέρειες. Χθες μπήκαμε κάπως νωθρά, μετά όμως προσαρμοστήκαμε στις συνθήκες του αγώνα και το πήγαμε στην παράταση. Όμως, ο Πανιώνιος ήταν λίγο καλύτερος”.

Αν αυτή η ήττα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ομάδα:

“Όχι τίποτα αρνητικό. Στόχος μας ήταν να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ και αυτό με μια ακόμα νίκη θα το έχουμε καταφέρει. Τηρουμένων των αναλογιών είναι πετυχημένη η σεζόν”

Αν η σεζόν είναι πετυχημένη:

“Κατά την γνώμη μου πήγε πάρα πολύ καλά. Η ομάδα δεν έχει μεγάλο ρόστερ, ώστε να ξεκουράζονται κάποιοι παίκτες. Όμως και στην Ευρώπη πήγαμε πάρα πολύ καλά και αυτό το δείχνει και η πορεία των αντιπάλων μας στον όμιλο”.

Για την απώλεια του πατέρα του Μιχάλη Τσαϊρέλη:

“Το Σάββατο το βράδυ όταν το μάθαμε προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε τον Μιχάλη σε αυτήν την δύσκολη στιγμή. Προς τιμήν του ο Μιχάλης έπαιξε και μάλιστα έπαιξε και καλά. Είναι εντυπωσιακό για το που βρήκε τις δυνάμεις και αγωνίστηκε. Θέλω να πω μπράβο και πάλι στον Μιχάλη και να συλλυπηθώ στην οικογένεια του. Και ο κ. Σφερόπουλος έχασε μέσα στη εβδομάδα την μητέρα του. Ήταν ένα ματς με δύσκολες συνθήκες. Όμως ο αθλητισμός ενώνει και στηρίζει στις δύσκολες στιγμές”.Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: