Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

«Θα μπερδέψει τα πλέι οφ ο Φωστήρας»

paraskevaidis
Ο Γιώργος Παρασκευαΐδης, ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας μίλησε στον Arena FM 89,4 για τα πλέι οφ , σχολίασε τις ομάδες από τον νότιο όμιλο και τόνισε ότι η Φωστήρας είναι ομάδα η οποία μπορεί να μπερδέψει τα πράγματα στο μίνι πρωτάθλημα.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:
«Δόξα το θεό, όλα πήγαν καλά, δεν επιφύλαξε καμία άσχημη έκπληξη το τέλος του πρωταθλήματος, αντίθετα τελειώσαμε πρώτοι, είμαστε σε καλή κατάσταση και έχουμε όλο το χρόνο να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τα πλέι οφ. Περιμένουμε και εμείς όπως οι άλλες ομάδες την κλήρωση της Πέμπτης και από εκεί και πέρα θα προετοιμαστούμε ανάλογα. Το βασικό στα πλέι οφ είναι η ψυχολογία, αν ξεκινήσεις με 2-3 συνεχόμενες νίκες τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο εύκολα και σε τέτοια περίπτωση θα βαρύνουν και τα πόδια των αντιπάλων».
Για τις ομάδες του νοτίου ομίλου: «Φάνηκε ότι η δυναμικότητα του βόρειου ομίλου ήταν πολύ καλύτερη. Ομάδα σαν τον Ηρακλή δεν υπάρχει στον νότιο όμιλο. Αν εξαιρέσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου που είναι μια ομάδα πολύ συμπαγής, με πολύ καλό ρόστερ, δηλαδή με ρόστερ Α’ εθνικής , όπως πιστεύω είμαστε και εμείς. Οι ομάδες δεν είναι τις ίδιας δυναμικότητας ούτε του Αιγινιακού , ούτε της Νίκης Βόλου , ούτε και της δική μας».
Για τον Φωστήρα: «Επειδή τυχαίνει να είναι μια ομάδα που έχω αγωνιστεί, μπορεί να μπερδέψει όλα τα πλέι οφ επειδή έχει την μεγάλη ιδιαιτερότητα με την έδρα του. Είναι πολύ δύσκολο από κάθε ομάδα να περάσει μέσα από τον «Ταύρο». Πιστεύω ότι ο Φωστήρας θα πάρει πολλούς βαθμούς μέσα στην έδρα του. Δεν έχει πολύ κόσμο αλλά έχει κόσμο που αγαπάνε την ομάδα πάρα πολύ. Σε δυσκολεύει πάρα πολύ να παίξεις το ποδόσφαιρο που θέλεις, έχει καυτή έδρα και η ομάδα αντλεί πολύ δύναμη από την έδρα του».
Για τα πλέι οφ: «Είναι μια ιδιαίτερη υπόθεση, η τράπουλα ξαναμοιράζεται από την αρχή, το μόνο που έχεις είναι καλύτερο φύλλο από τους αντιπάλους σους».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: