Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Αλλαγμένος στο Φάληρο!

Το αποτέλεσμα με το οποίο θα κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ψάχνει απόψε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Αλλαγμένος στο Φάληρο
Κάποιο στον ΠΑΟΚ κάνουν λόγο για «απάντηση», άλλοι για «εκδίκηση» μετά την βαριά ήττα (4-0) από τον Ολυμπιακό στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος.

Το θέμα, όμως, είναι πως ύστερα από πέντε μήνες, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα παρουσιαστεί αλλαγμένος σε όλα τα επίπεδα στο Καραϊσκάκη, με στόχο φυσικά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και την κατάκτηση του τροπαίου (19:00, OTE Sport 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Από τις 10 Νοεμβρίου, όταν αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες στο φαληρικό γήπεδο, οι Θεσσαλονικείς έχουν στον πάγκο τους νέο προπονητή και η ομάδα θα έχει έξι αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με εκείνο το ματς.

Το θετικό για τον ΠΑΟΚ είναι πως ο Γιώργος Γεωργιάδης ξεκούρασε αρκετούς παίκτες, πάει «διαβασμένος» στο Φάληρο και θέλει να πετύχει τον μεγάλο στόχο της φετινής σεζόν. Δηλαδή, την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Έλληνας τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Γλύκο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σκόνδρα, Βίτορ, Ινσαουράλδε και Τζαβέλλα.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Κάτσε, έχοντας ως εσωτερικούς μέσους τον Κατσουράνη και τον Νάτχο. Την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Στοχ, Λούκας και Αθανασιάδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιακουμής, Κίτσιου, Λίνο, Σπυρόπουλος, Νίνης, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης και Κουλούρης. Εκτός έμειναν οι τραυματιες Γκσπούρνινγκ, Λάζαρ και Χούσεν, όπως και τους Κατσικά, Γεωργιάδη, Μαντούρο, Μάρτενς, Πόζογλου και Ολίσε.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: