Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Χατζηιωάννου στο Metropolis: «Δεν υπάρχει θέμα πλαστής ενημερότητας για τον Απόλλωνα»

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Απόλλων 1926 Βαγγέλης Χατζηιωάννου μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την εμπλοκή του ονόματος του Απόλλωνα σε θέμα πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητας, τονίζοντας κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως ζήτημα και πως η ενημερότητα της «κοκκινόμαυρης» ΠΑΕ είναι καθ? όλα νόμιμη.

«Είμαι σίγουρος 100% ότι οι ενημερότητες της ΠΑΕ Απόλλων 1926 δεν είναι πλαστές. Εξ ονόματος της ΠΑΕ Απόλλων 1926 δηλώνω ότι δεν υπάρχει οποιαδήποτε πλαστή ενημερότητα που να έχει προσκομιστεί στην ΕΠΟ. Επειδή το γνωρίζω καλά το θέμα, πρέπει να σας πω ότι οι πλαστές ενημερότητες που είχαν εμφανιστεί παλιά ήταν σε φωτοτυπία και όχι πρωτότυπες. Εμείς τις ενημερότητες που έχουμε προσκομίσει στην ΕΠΟ είναι από το ΙΚΑ Μαρτίου, έχουν υπογραφή και σφραγίδα του ΙΚΑ και του αρμόδιου υπαλλήλου και προσκομίστηκαν εν πρωτοτύπω στην ΕΠΟ. Άρα δε μιλάμε για πλαστά. Τα δελτία με τα οποία παίζει ο Απόλλων φέτος είναι με βάση απόλυτα νόμιμη ενημερότητα».

Για το αν πήρε ο ίδιος την ενημερότητα από το ΙΚΑ ο κ. Χατζηιωάννου είπε:

«Την ενημερότητα την προσκόμισα εγώ στην ΕΠΟ, μας ζήτησε συμπληρωματικό χαρτί και νέα ενημερότητα και την προσκόμισα εγώ στις 30 Αυγούστου του 2013. Την ενημερότητα αυτή όπως όλες τις ενημερότητες τις εκδίδει ο αρμόδιος υπάλληλος που πηγαίνει ο λογιστής της ΠΑΕ. Από εκεί και πέρα, οι ΠΑΕ τις προωθούν στην Αθήνα και αν η ΕΠΟ έχει πρόβλημα μας το λέει. Τις συγκεκριμένες ενημερότητες βάσει των οποίων εκδόθηκαν τα δελτία τις πήγα εγώ στην ΕΠΟ. Δεν υπάρχει θέμα πλαστής ενημερότητας. Το 2010 με τα πλαστά ήμουν εγώ ο πρώτος που πήγα και ασχολήθηκα με τις υποθέσεις. Τότε οι ενημερότητες ήταν όλες φωτοτυπίες, καμία δεν ήταν πρωτότυπη. Εδώ μιλάμε για πρωτότυπη».

Για το αν μίλησε με τον αθλητικό εισαγγελέα και τις πληροφορίες που έχει:

«Ο αθλητικός εισαγγελέας κ. Λακαφώσης όπως πληροφορήθηκα για τη συγκεκριμένη υπόθεση δε λέει ότι του Απόλλωνα είναι πλαστή η ενημερότητα, απλά ρώτησε το ΙΚΑ για την πρώτη ενημερότητα, το ΙΚΑ του είπε ότι δεν ισχύει, αλλά αυτή ποτέ δε χρησιμοποιήθηκε, διότι έλειπε μια σφραγίδα και εμείς πήγαμε καινούργια. Πλέον γίνεται ενδελεχής έλεγχος και καλά κάνει η ΕΠΟ. Δεν υπάρχει περίπτωση πλέον να γίνει πλαστή ενημερότητα. Ούτε οι άλλες είναι πλαστές. Φέραμε εμείς καινούργια κανονικά και έκτοτε ο Απόλλων αγωνίζεται με δελτία που εκδόθηκαν από αυτή. Δεν υπήρχε κανένας λόγος για πλαστή ενημερότητα διότι η ΠΑΕ Απόλλων και ο κ. Χαραλαμπίδης δε χρωστάνε πουθενά. Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει οποιοσδήποτε πάει στο ΙΚΑ Μαρτίου. Εγώ ρώτησα στην ΕΠΟ και μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα παρά εκείνο το προσωρινό που αναπληρώθηκε αμέσως. Δεν υπάρχει περίπτωση να μας καλέσει ο κ. Λακαφώσης».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: