Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

«Συσπείρωση σε Ηρακλή»

galanos
Ο επιχειρηματίας Γιώργος Γαλανός μίλησε στον Arena FM 89,4 για το ενδιαφέρον που έχει δείξει για να πάρει την ΠΑΕ Ηρακλής. Τόνισε ότι είναι έτοιμος και το μόνο που θέλει είναι συσπείρωση στις τάξεις των «κυανολεύκων».
Ο πρώην παράγοντας της ομάδας μπάσκετ, Γιώργος Γαλανός, δηλώνει έτοιμος για να αναλάβει την ομάδα. Αναφέρθηκε στις συζητήσεις με τον Παπαδόπουλο και τα χρήματα που είναι διατεθειμένος να βάλει, μίλησε για τις αντιδράσεις που υπήρχαν στο Κατσάνειο και τον έκαναν να κάνει πίσω και τόνισε ότι μόνο αν είναι όλοι ενωμένοι μπορούν να πάνε την ομάδα μπροστά.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:
«Για να ασχοληθώ με τον Ηρακλή θα ήθελα να είναι συσπειρωμένος 100%. Στην συνέλευση που έγινε στο Κατσάνειο, για να ασχοληθώ με τον Ηρακλή έπρεπε όλοι να συμφωνήσουν και να πουν το “ναι”. Υπήρχαν κάποιες αντιδράσεις για το πρόσωπό μου. Αν δεν είναι όλοι ενωμένοι πραγματικά δεν θέλω να ασχοληθώ, θεωρώ ότι είναι η μόνη λύση για να πάει η ομάδα μπροστά».
Για το τι του είπε ο Παπαδόπουλος: «Να αναλάβω εν λευκώ την ομάδα, αυτή ήταν και η συμφωνία μας.
Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα και είναι κρίμα να παίζει με ομάδες σαν τον Βατανιακό. Η ομάδα χρειάζεται ηρεμία, καλό κλίμα και συσπείρωση για να επιστρέψει εκεί που πρέπει. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να πάμε την ομάδα μπροστά».
Για όσα λέγονται ότι αυτός έδιωξε τον Όγιος: «Εγώ αντιθέτως μιλούσα με τον κ.Παπαδόπουλο και μου ζήτησε την γνώμη μου. Του είπα ότι ο Όγιος πρέπει να μείνει για την σωστή ηρεμία της ομάδας. Εκείνη τη στιγμή μάλιστα, τηλεφώνησε ο κ. Παπαδόπουλος στον Όγιος και του το είπε, ενώ ήμουν δίπλα του».
Για τα οικονομικά και τι συζητήθηκε με τον κ.Παπαδόπουλο: «Το μόνο που ήξερα είναι ότι χρειάζονται 70.000 ευρώ πολύ άμεσα, και είπα ότι τα καλύπτω, αλλά θέλω εν λευκώ την ομάδα. Και όπως έλεγε η συμφωνία θα μιλούσαμε για να πάρω τις μετοχές. Ο Παπαδόπουλος με θέλει, μιλάμε καθημερινά στο τηλέφωνο. Άμα αναλάβω το καλοκαίρι παίρνω και τα χρέη. Εγώ είμαι έτοιμος και όσο καθυστερούμε χάνουμε πολύτιμο χρόνο».
Για το άμα έχει πρόβλημα με την ΑΘ-10: «Όχι, ίσα-ίσα θέλω να μην έχω και σχέση για πολλούς ευνόητους λόγους, που πολλοί το εκμεταλλεύονται».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: