Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Νικολούδης: «Στα πόδια των παικτών…»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Τάκης Νικολούδης, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή Στη Σέντρα, διαφωνώντας με την άκρως επιθετική τακτική της ομάδας σε ορισμένα παιχνίδια και καλώντας την ομάδα να τα δώσει όλα για να φτάσει στο στόχο της.

«Είδα κάποια ματς της ομάδας και με εντυπωσίασε στο ματς της Κέρκυρας. Έχει καλή και πεπειραμένη ομάδα. Όταν… ξεφεύγει κάπως ο προπονητής με συνεχόμενο πρέσινγκ όπως έγινε και στους αγώνες με τον ΠΑΟΚ, δεν βγαίνει πάντα» παρατήρησε αρχικά ο Τάκης Νικολούδης προσθέτοντας: «Και κουράζεται η ομάδα έτσι και δεν έχει βάθος. Είναι πρόβλημα αυτό, απ? όσο έχω δει και χωρίς να κάνω τον ειδικό.

Είναι κάτι που δεν μου αρέσει. Ούτε η Μπαρτσελόνα είσαι, ούτε έχουμε μια νεανική ομάδα. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ πήγαμε στην Τούμπα και σκοράραμε, και δεχθήκαμε 2 γκολ από άνοιγμα της άμυνας. Δεν έπρεπε να κυνηγήσουμε το επόμενο γκολ, έπρεπε να κρατήσουμε και να μεταφέρουμε το άγχος στον αντίπαλο. Όπως και μέσα στην Κέρκυρα. Ενώ έχει καλή παρουσία η ομάδα, έχει καλή ομάδα, κάπου χάνει κάποια ωραία στοιχεία και όταν είσαι δύο νίκες λιγότερες είναι δύσκολο να ανταποκριθείς.

Πιστεύω πως πρέπει παίξει λίγο πιο μυαλωμένα η ομάδα, χωρίς να ρισκάρει τόσο. Χρειάζεται σίγουρα το ρίσκο στο ποδόσφαιρο, όμως όταν έχουμε το αποτέλεσμα δεν πρέπει να είναι αφημένη η ομάδα επιθετικά. Θέλει μια πιο έξυπνη διαχείριση. Χωρίς να παίζουμε τόσο επιθετικά, για να πάρουμε αποτελέσματα».

Για την προσπάθεια με δεδομένη τη βαθμολογική διαφορά, σχολίασε:

«Είναι δύσκολο έργο για τον Ηρακλή. Ένας καλός Ηρακλής αν είναι όλοι έτοιμοι, μπορεί να πάρει εύκολα τουλάχιστον την τρίτη θέση. Είναι δύσκολο να προσπεράσει Βόλο και Κέρκυρα. Τις υπόλοιπες ομάδες τις έχει…Είναι στα πόδια των παικτών και στην εξυπνάδα της ομάδας. Χρειάζεται στο ποδόσφαιρο και δεν θέλω να αφήσω αιχμές για τον Όγιος».

Για το αν η προβληματική εικόνα στο διοικητικό θα παίξει ρόλο, τόνισε:

«Αν στραβώσουν δύο αποτελέσματα, είναι δύσκολα τα πράγματα. Αν έρθουν ευνοϊκά όλοι θα πέσουν ακόμη πιο συσπειρωμένα ως οικογένεια στην ομάδα. Στα πόδια των παικτών είναι… Να μην κοιτάξουν τι γίνεται διοικητικά. Να δουν να παρουσιάσουν ένα καλό πρόσωπο αγωνιστικά. Κερδισμένος θα είναι ο Ηρακλής, οι παίκτες κι όλος ο κόσμος και θα λυθούν τα προβλήματα. Χρειάζεται ένα καλό ξεκίνημα…». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: