Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Ο μόνος που έχει κερδίσει τη Γιουνάϊτεντ!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος θυμίζει στο sport-fm.gr ποια είναι η μοναδική ομάδα που έχει κερδίσει φέτος στην Ευρώπη τη Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ.

Ο μόνος που έχει κερδίσει τη Γιουνάϊτεντ!
*** Να λοιπόν που η… πεθαμένη, όπως εμείς εδώ την βγάλαμε, Γιουνάϊτεντ υποχρέωσε σε ισοπαλία την Μπάγερν στον χθεσινό προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Και μπορούσε και να την κερδίσει.

*** Και πριν το παιχνίδι η Μπάγερν ήταν το φαβορί και τώρα η Μπάγερν είναι το φαβορί. Πρωταθλήτρια Ευρώπης, μην ξεχνάμε. Αλλά η Γιουνάϊτεντ βλέπουμε ότι το παλεύει. Κι η Μπάγερν θα παίξει και χωρίς δύο, τιμωρημένους, βασικούς παίκτες της στη ρεβάνς.

*** Μπορεί να φάει και πέντε γκολ στο Μόναχο η Γιουνάϊτεντ. Δεν ξέρω. Μπορεί και να περάσει. Το πιο πιθανό είναι να χάσει και να αποκλειστεί. Αλλά ας περιμένουμε να το δούμε.

*** Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι ότι μετά από τα εννέα φετινά παιχνίδια της πρωταθλήτριας Αγγλίας στο Τσάμπιονς Λιγκ, η μόνη ομάδα που την έχει κερδίσει είναι ο Ολυμπιακός! Κι όχι απλά την έχει νικήσει, αλλά την έχει κατανικήσει, σε εκείνο το 2-0 στο Καραϊσκάκη.

*** Στα οκτώ υπόλοιπα παιχνίδια της στη διοργάνωση η Γιουνάϊτεντ έχει πέντε νίκες (εκ των οποίων κάποιες με 5-0, 4-2 και 3-0) και τρεις ισοπαλίες, δύο στην Ισπανία και την Ουκρανία και η άλλη η χθεσινή.

*** Όταν λοιπόν είσαι η μοναδική ομάδα που έχεις κερδίσει τη Γιουνάϊτεντ φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν μπορείς να συζητάς τίποτα άλλο στην Ελλάδα πλην του νταμπλ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: