Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Γεωργιάδης: «Εξοργιστική απόφαση το -3»

Ικανοποιημένος από το μαχητικό πνεύμα των παικτών του, αλλά εξοργισμένος από την απόφαση αφαίρεσης τριών βαθμών στα play offs εμφανίστηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης μετά το 3-0 του ΠΑΟΚ επί του Ατρομήτου.

Γεωργιάδης: «Εξοργιστική απόφαση το -3»
Εξοργιστική απόφαση χαρακτήρισε ο Γιώργος Γεωργιάδης το -3 στα play offs για τον ΠΑΟΚ, αλλά εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του στη νίκη με 3-0 επί του Ατρομήτου και δήλωσε αποφασισμένος να παλέψουν με τους παίκτες του κόντρα στην αντιξοότητες.

Αναλυτικά, ο Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε:

-τη νίκη επί του Ατρομήτου: «Αν και δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και ήμασταν λίγο νωθροί, καταφέραμε και πήραμε μια σημαντική νίκη. Σήμερα είχαμε λίγη παραπάνω τύχη. Πετύχαμε ένα γκολ με πέναλτι, μετά ένα ακόμη τέρμα και διαχειριστήκαμε την κατάσταση παρότι ο Ατρόμητος έχασε κάποιες ευκαιρίες. Ο αντίπαλος είναι δύσκολη και σκληρή ομάδα. Συνεχίζουμε, έχουμε άλλα τρία σημαντικά ματς».

-τα παράπονα του Παράσχου για το πέναλτι: «Αυτό που είδα από τον πάγκο ήταν ένα καθαρό χέρι. Αυτό μου είπαν και οι παίκτες μου και μάλιστα απορούσαν γιατί δεν δόθηκε κίτρινη κάρτα».

-το αν είναι απάντηση το 3-0 για την τιμωρία: «Δεν έχει καμία λογική το -3 στα play offs. Σε ένα πρωτάθλημα 34 αγωνιστικών να το καταλάβω. Στα play offs να σου αφαιρούν τρεις βαθμούς είναι εξοργιστικό. Η ομάδα έχει δεχτεί πίεση, και η δική μας οικογένεια έχει κάνει λάθη, αλλά όλα καταλήγουν στο αγωνιστικό. Με αρκετές αδικίες προσπαθούμε να το διαχειριστούμε με όσες δυσκολίες έχουμε. Δεν είναι εύκολο, αλλά οι παίκτες μας έχουν δείξει καλή αντίδραση κι ελπίζω να συνεχίσουμε».

-την απουσία του Ινσαουράλδε: «Μετά το γεγονός με τον Ολυμπιακό ήταν άψογος και δεν είχε δείξει ότι θα ξέφευγε η κατάσταση. Με όλα αυτά που αντιμετωπίζουμε από έξω, δεν θα βγάλουμε μόνοι μας τα μάτια μας. Ας υπάρχει δικαιοσύνη έξω από τον ΠΑΟΚ κι εμείς θα επιληφθούμε της κατάστασης μέσα στην ομάδα μας. Και ο ίδιος καταλαβαίνει πως δεν έκανε κάτι σωστό, ούτε εμένα μου άρεσε. Ζήτησε συγγνώμη και θα δούμε τι θα γίνει».

-τις απουσίες: «Αν και θεωρητικά έχουμε το πιο μεγάλο ρόστερ, έχουμε μείνει με λίγους παίκτες. Ας καταφέρουμε τουλάχιστον να συνεχίσουμε με αυτούς που έχουμε. Θα θέλαμε να έχουμε περισσότερους διαθέσιμους παίκτες, αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχουν, οφείλουμε να συνεχίσουμε όπως είμαστε. Ας έχουμε κι από την ομάδα Νέων, όπως σήμερα».

-το αν υπάρχουν παίκτες που είναι «ξένο σώμα» για την ομάδα: «Δεν είπα ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Έχουμε πολλούς τραυματίες και παίκτες που δεν μπορούν να βοηθήσουν. Δεν υπονοώ κάτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: