Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Τσιώλης στο Metropolis: «Μπορεί την πρωτιά παρά την τιμωρία ο ΠΑΟΚ»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Σάκης Τσιώλης και αναφέρθηκε στην προσπάθεια τόσο του ΠΑΟΚ όσο και του Ηρακλή στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας και της Φούτμπολ Λιγκ αντίστοιχα.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ: «Ο ΠΑΟΚ είναι αυτήν την στιγμή η πιο σταθερή ομάδα στα πλέι οφ, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Στοχ. Πέρα από τις τιμωρίες θεωρώ πως έχει ίσες πιθανότητες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ. Ήταν μεγάλη νίκη η χθεσινή, ωστόσο, η πρωτιά θεωρώ πως θα κριθεί κυρίως στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, αλλά και την τελευταία αγωνιστική που θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό».

Για την δυσκολία που μπορεί να αντιμετωπίζει ένας ποδοσφαιριστής όταν αγωνίζεται υπό αυτές τις συνθήκες: «Σίγουρα δεν μπορεί να μείνει ανεπηρέαστος. Ωστόσο, μέσα από αυτές τις αντιξοότητες οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν την ευκαιρία να εξιλεωθούν για την απώλεια του Κυπέλλου και τις κακές εμφανίσεις στην κανονική περίοδο, φτάνοντας στην πλήρη ανατροπή των δεδομένων».

Για τον Παναγιώτη Γλύκο: «Ο Γλύκος είναι ένας ολοκληρωμένος τερματοφύλακας. Συνεργάστηκα μαζί του στον Ολυμπιακό Βόλου, όταν ανεβήκαμε στην Σούπερ Λίγκα. Είναι πολύ γρήγορος, έχει καταπληκτικά ρεφλέξ και πολύ καλή αντίληψη χώρου και καταστάσεων. Δεν γίνεται να μην βρίσκεται στην τριάδα της Εθνικής για το Μουντιάλ».

Για την πορεία του Ηρακλή: «Είναι ευχάριστο που ο Ηρακλής είναι εδώ δυνατός για να διεκδικήσει την άνοδο. Η θέση του είναι στην Σούπερ Λίγκα και με δεδομένο πως υποβιβάστηκε ο Άρης, θα είναι πολύ φτωχή η Θεσσαλονίκη τη νέα σεζόν μόνο με τον ΠΑΟΚ. Είναι μία ομάδα που παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο και έχει το ειδικό βάρος για να πάρει την άνοδο. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια και έχει μπροστά του την μεγάλη ευκαιρία για να μπει στην τριάδα, ή και στην δυάδα ακόμη. Θεωρώ πως Νίκη Βόλου, Ολυμπιακός Βόλου και Κέρκυρα θα είναι οι μεγάλοι του ανταγωνιστές». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: