Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

«Δεν ήταν εκτεταμένα επεισόδια»

Στην απολογία του ο ΠΑΟΚ υποστήριξε ότι τα επεισόδια που έγιναν στη Λεωφόρο δεν ήταν εκτεταμένα, επέρριψε ευθύνες στην ΕΛ.ΑΣ. και -τέλος- επιτέθηκε στην ΕΠΟ για την αφαίρεση τριών βαθμών.

«Δεν ήταν εκτεταμένα επεισόδια»
Επεισόδια ναι, εκτεταμένα όχι!

Ο επικεφαλής του νομικού επιτελείου του ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Μαυρομάτης στην απολογία του για τα όσα έγιναν στη Λεωφόρο υποστήριξε ότι τα επεισόδια δεν ήταν εκτεταμένα, ενώ επεσήμανε ότι ακόμη και «ακόμα και αν θεωρήσουμε πως έγιναν, αυτοί που τραυματίστηκαν ήταν οπαδοί του ΠΑΟΚ».

Μάλιστα, στην αγόρευσή του ο κ.Μαυρομάτης επιτέθηκε στην ΕΠΟ και τον Ολυμπιακό με αφορμή την απόφαση της αφαίρεσης τριών βαθμών από τα πλέι-οφ για τα όσα έγιναν στην Τούμπα.

«Ο ΠΑΟΚ έκανε δύο λάθη… Το ένα είναι ότι νίκησε τον Ολυμπιακό και προκάλεσε στην ΕΠΟ αντίδραση και πολεμική άνευ προηγουμένου. Δίκασε μια υπόθεση ως εκτεταμένα επεισόδια χωρίς να στέκει κάτι τέτοιο. Αν η ΕΠΟ θέλει να διαλύσει τον ΠΑΟΚ…. Εσείς πιστεύω θα κρίνεται δίκαια. Δεν γίνεται τα δημοσιεύματα των εφημερίδων να αποτελούν κατηγορητήριο του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Έχω τη βεβαιότητα ότι εάν δεν είναι η απόφαση αυτή που θέλουν στην ΕΠΟ, τότε θα επέμβει ποδοσφαιρικός εισαγγελέας για να ασκήσει έφεση», κατέληξε.

Ο Παναγιώτης Ποικιλίδης στην τοποθέτησή του έριξε ευθύνες στην Αστυνομία…

«Είναι πάγια τακτική μας να ζητάμε εισιτήρια. Υπήρχε μια αισιοδοξία λόγω του τελικού του Κυπέλλου», σχολίασε το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και συνέχισε:

«Φωνάξαμε τους συνδέσμους και τους είπαμε ότι πρέπει να προσέξουν. Εγώ μίλησα με τον Ταξιάρχο που μου είπε ότι έγινε εξονυχιστικός έλεγχος στους οπαδούς. Αν υπήρχε αστυνομική δύναμη στη θύρα δεν θα γινόταν τίποτα», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: