Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Στο γήπεδο κέρδισαν, στις Πειθαρχικές;

«Ντου από Παντού» για τα σημερινά τρίποντα Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, αλλά και τις αυριανές μάχες στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα. Έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση στα πλέι οφ όλα κρίνονται από δυο ταμπλό. Το ένα έχει να κάνει με το χορτάρι. Και το άλλο με τις πειθαρχικές επιτροπές και τις αποφάσεις για τα επεισόδια.
Ρέφαρε
Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, που ήδη τιμωρήθηκε με -3 β., ρέφαρε σήμερα. Ήταν μια κλάση πάνω από τον Ατρόμητο και κέρδισε. Οι Περιστεριώτες κάνανε μια ακόμα μέτρια εμφάνιση και δεν μπορούσαν να περιμένουν ότι θα φύγουν με πόντο ή πόντους έτσι όπως παίξανε.
Για τον ΠΑΟΚ ήταν ασφαλώς μια πολύ σημαντική νίκη αφού εκτός από τον Ατρόμητο είχε να αντιμετωπίσει την κακή ψυχολογία από την αφαίρεση βαθμών αλλά και την «παγωμένη» - τιμωρημένη Τούμπα.
Ανώτερος
Πριν από λίγο και ο Παναθηναϊκός πήρε το πρώτο του τρίποντο στα πλέι οφ. Κι αυτός, μάλιστα, ήταν ανώτερος από τον Αστέρα. Η ομάδα της Τρίπολης πάλεψε, αλλά ο Μπεργκ και πάλι έκανε τη διαφορά. Πασάροντας αυτή τη φορά…
Ο Παναθηναϊκος, λοιπόν, έχει πάρει κεφάλι στην κούρσα για τα προκριματικά τσάμπιονς λιγκ. Και τώρα είναι τι θα γίνει στις πειθαρχικές επιτροπές, που απολογούνται αύριο πράσινοι και ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στον τελικό κυπέλλου, αλλά και στα πλέι οφ για το ματς της Λεωφόρου.
Το φαβορί
Αν και οι δυο ομάδες δεν τιμωρηθούν με αφαίρεση βαθμών, τότε ο Παναθηναϊκός είναι το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά. Αν, όμως, σκάσει για τον ΠΑΟΚ και νέα αφαίρεση, ενώ τιμωρηθεί με -3 β. και ο Παναθηναϊκός, τότε γίνεται πάλι άνω – κάτω η βαθμολογία. Και ο Αστέρας με τον Ατρόμητο αναπτερώνουν τις ελπίδες τους…
Τρία ματς, δυο μάχες
Όπως είπαμε, λοιπόν, όλα κρίνονται πια σε δυο γήπεδα. Στα κανονικά και στα πειθαρχικά. Οπότε, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός δεν έχουν μόνο από τρία ματς ακόμα, αλλά και από δυο κρίσιμες μάχες για τα επεισόδια στα μεταξύ τους παιχνίδια.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: