Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

«Πρώτο βήμα για το Champions League»

Χαρούμενος για τη νίκη του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη, αλλά πεπεισμένος πως δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα πρώτο βήμα για το Champions League, εμφανίστηκε ο Τάσος Λαγός.

«Πρώτο βήμα για το Champions League»
Προσγειωμένος εμφανίστηκε μετά τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη επί του Αστέρα (3-1) ο Τάσος Λαγός.

Ο μέσος των «πράσινων» τόνισε πως το σημερινό αποτέλεσμα ήταν ένα πρώτο βήμα για την έξοδο στο Champions League, αλλά η ομάδα του πρέπει να μείνει το ίδιο σοβαρή στο τέλος για να την πανηγυρίσει.

«Ξέραμε πως τα παιχνίδια με τον Αστέρα ήταν κομβικά. Ανεβάσαμε την απόδοση μας στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε την νίκη. Κάναμε ένα άσχημο ματς με τον ΠΑΟΚ, έπρεπε να αλλάξουμε. Ήρθαμε εδώ και κάναμε αυτό που έπρεπε.

Είναι το πρώτο βήμα για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά έχουμε και συνέχεια. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για να πάρουμε την δεύτερη θέση. Δεν μπορείς να πεις πως είμαστε φαβορί. Έχουμε δύο παιχνίδια στην έδρα αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος»
, ανέφερε.

Ερωτώμενος, δε, για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ότι νικήσαμε σήμερα δεν λέει κάτι για την Κυριακή. Πρέπει να παίξουμε το ίδιο συγκεντρωμένα. Έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας. Σίγουρα σε αυτό το σημείο, όλες οι ομάδες γνωρίζονται. Όποιος είναι σε καλύτερη μέρα και κάνει τα λιγότερα λάθη, θα πάρει το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: