Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Τους άλλαξαν τα φώτα οι βετεράνοι!

Αν και δεν είχαν καμία κακή πρόθεση, οι βετεράνοι του Ολυμπιακού επικράτησαν 5-2 της ομάδας του ομίλου της ΔΕΗ σε φιλικό που έγινε στο «Καραϊσκάκη».

Τους άλλαξαν τα φώτα οι βετεράνοι
Οι βετεράνοι του Ολυμπιακού απέδειξαν για πολλοστή φορά πως τα χρόνια μπορεί να περνούν, αλλά η τέχνη δεν ξεχνιέται. Σε φιλικό αγώνα που έγινε στο «Καραϊσκάκη» επικράτησαν 5-2 της ομάδας του ομίλου της ΔΕΗ.

inner

Στο περιθώριο του αγώνα τιμήθηκαν 19 θρυλικές μορφές του συλλόγου, που έχουν περάσει από τη ΔΕΗ: Ανδρέας Μουράτης, Μπάμπης Κοτρίδης, Θανάσης Κίνλεϊ, Βασίλης Ξανθόπουλος, Κώστας Παπάζογλου, Στάθης Τσανακτσής, Στέλιος Μπέσης, Γιώργος Δαρίβας, Ηλίας Ρωσίδης, Θανάσης Μπέμπης, Ηλίας Υφαντής, Κώστας Πολυχρονίου, Σάββας Παπάζογλου, Σωτήρης Γκαβέζος, Κώστας Βαλλιάνος, Αντώνης Δερμάτης, Χρήστος Ζαντέρογλου, Θανάσης Αγγελής και Μπάμπης Σταυρόπουλος.

inner

Παρόντες από πλευράς ΠΑΕ ήταν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Σάββας Θεοδωρίδης, ο γενικός διευθυντής Τάκης Αγραφιώτης, υπεύθυνος Επικοινωνίας Κώστας Καραπαπάς και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλης Κουντούρης, ενώ παρόντα ήταν και υψηλόβαθμα στελέχη της ΔΕΗ, καθώς και ο Ολυμπιονίκης, Πύρρος Δήμας.

inner

Πριν από τη σέντρα ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος από την 40μελή χορωδία της ΔΕΗ, ενώ υπήρξαν κι επιπλέον βραβεύσεις, των Βετεράνων προς την ομάδα της ΔΕΗ, τον Διευθυντή Τύπου και ΜΜΕ της εταιρείας, κ. Στεριώτη και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ, κ. Αρθούρο Ζερβό, καθώς και της ΔΕΗ προς τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Βετεράνων, κ. Δαρίβα, την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Γ.Γ. του Συνδέσμου Βετεράνων, κ. Γλύκα.

Δύο γκολ, το ένα με πέναλτι, πέτυχε ο Γκόγκιτς, ισάριθμα ο Καλύκας, ενώ ένα ο Πάντος. Για την ομάδα της ΔΕΗ σκόραραν οι Αρβανιτάκης και Κοτζαΐτσης.

Οι βετεράνοι ξεκίνησαν με τους Κελεσίδη, Γ. Σιδέρη, Βαΐτση, Αγγελή, Καλτσά, Πάντο, Μπονόβα, Καλύκα, Προτάσοφ, Καλογερόπουλο και Γκόγκιτς, ενώ αγωνίστηκαν επίσης οι Γλύκας, Κωττάκης, Σταυρόπουλος, Κτενάς, Βέλιος, Γαϊτανάρος, Βασιλειάδης, Μαντάζης, Κουμαριάς, Σάνης, Ρούσσος, Καλαμάρας, Αρζένης, Συρίγος, Γ. Γκαβέζος, Κοψαχείλης, Αρζινός, Γεωργουδάκης και Μουκέας.

Παρόντες ήταν οι Δαρίβας, Υφαντής, Ρωσίδης, Θεοδωρίδης, Ζαντέρογλου, Πολυχρονίου, Γκαϊτατζής, Γιούτσος, Σ. Γκαβέζος, Τσατσαρίδης, Σταμάτης, Σορώτος, Καραβίτης, Βαλλιάνος, Γιαβάσης, Καλύβας και Κυριμόπουλος.

Προπονητής ήταν ο Αντώνης Τζανετουλάκος, φροντιστής ο Νίκος Τουλγέρογλου και γιατρός ο Νίκος Φαρμάκης.

Για την ομάδα της ΔΕΗ αγωνίστηκαν οι Πασπαλιάρης, Αρβανιτάκης, Παναγιωτίδης, Σ. Ρεσίτης, Καρίνος, Γ. Αναστασόπουλος, Α. Αναστασόπουλος, Μιχάλης, Ελευθερίου, Δημόπουλος, Καμινάρης, Παπαδόπουλος, Κουλίδης, Σπυρίδης, Φασούλας, Κοτζαΐτσης, Κουσαλίδης, Παπούλιας, Κοτοπούλης, Καραχρήστος, Παπαδημητρίου, Διαμαντόπουλος, Μπογιόπουλος, Τσοπελογιάννης, Πάβλοβιτς, Ανιτσάκης, Μωυσιάδης, Πιπερίδης, Περπερίδης, Ντούμας, Δημητρίου, Παπαδήμος και Χαριτίδης. Προπονητής ήταν ο Παναγιώτης Ρεσίτης. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: