Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Τρινκιέρι: «Το θέλαμε πολύ, αλλά δεν τα καταφέραμε»

Δυσαρεστημένος από την παρουσία της Ούνιξ Καζάν στα δύο παιχνίδια του τελικού απέναντι στην Βαλένθια εμφανίστηκε ο Αντρέα Τρινκιέρι στην συνέντευξη Τύπου, ενώ πρόσθεσε πως η απουσία του Καϊμακόγλου έπαιξε καταλυτικό ρόλο.

«Παίξανε δύο φοβερά παιχνίδια, το δικαιούνται αυτό το τρόπαιο. Εγώ απλά λυπάμαι που δεν μπορέσαμε να παίξουμε όπως σε όλη την υπόλοιπη σεζόν. Απόψε ήταν τα νεύρα, τα οποία μας οδήγησαν σε μια πολύ κακή βραδιά, χωρίς καθαρούς στόχους επιθετικά, αλλά και αμυντικά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κάναμε εξαιρετική πορεία σε όλη τη διοργάνωση και χάσαμε τον τελικό. Σίγουρα, είμαστε δυσαρεστημένοι και εκνευρισμένοι, αλλά δεν πρέπει να ξεχάσουμε τι κάναμε σε όλα τα παιχνίδια» είπε αρχικά ο Αντρέα Τρινκιέρι.

Όσον αφορά την απουσία του Κώστα Καϊμακόγλου: «Θα θέλαμε να παίξουμε καλύτερα απόψε, αλλά τα εύσημα πηγαίνουν στην Βαλένθια. Δεν είχαμε το σωστό άνθρωπο να μαρκάρει τον Ντόελμαν. Στα πρώτα δύο παιχνίδια που παίξαμε ενάντιά τους, ο Καϊμακόγλου έκανε εξαιρετική δουλειά εναντίον του. Είναι πολύ μεγάλη η απουσία του» Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: