Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Μπακ από Σερβία και… Κοροβέσης!

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ βρίσκεται παίκτης από τη Σερβία, ο οποίος αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και αποτελεί επιλογή του Ντούσαν Μπάγεβιτς. «Ζεστό» το ενδιαφέρον για Κοροβέση.

Μπακ από Σερβία και… Κοροβέσης
Μια από τις αγορές στις οποίες ρίχνει βάρος φέτος η ΑΕΚ είναι σέρβικη, όπως έχει γίνει σαφές.

Εκτός από την απόκτηση του Ντάρκο Ζόριτς, το ενδιαφέρον για τον Ντάνκο Λάζοβιτς, παρατηρείται κινητικότητα και για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, τον οποίον έχει εντοπίσει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Σε πρόσφατη επικοινωνία που είχαν ατζέντηδες με ανθρώπους της «Ένωσης» ώστε να τους προτείνουν παίκτες για το αριστερό άκρο της άμυνας, τους τονίστηκε ότι εξετάζεται σοβαρά μια συγκεκριμένη περίπτωση από ομάδα της Σερβίας για αυτή τη θέση.

Ο Τύπος της χώρας κάνει λόγο για ενδιαφέρον για τον Βλαντιμίρ Βολκόφ, αλλά δεν είναι αυτός πρώτος στη λίστα. Πάντως, ο Νίκος Λυμπερόπουλος τσέκαρε τον 28χρονο ποδοσφαιριστή της Παρτιζάν στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα και του έκανε καλή εντύπωση.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα πάρουν όπως φαίνεται και έναν ακραίο από την ελληνική αγορά. Ο παίκτης που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες είναι ο Νίκος Κοροβέσης του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής και υπό προϋποθέσεις μπορεί να παίξει στην πιο πίσω. Όμως, αποδίδει καλύτερα, στα χαφ, διότι είναι παίκτης με επιθετικές αρετές. Εκεί έπαιζε φέτος τους Ηπειρώτες, έχοντας πίσω τον Μιχαήλ.

Συζητήσεις για τον 23χρονο έγιναν την περίοδο που έκλεισε ο Κολοβέτσιος και από εκεί και πέρα τίποτε. Δεν αναμένεται να υπάρξει εξέλιξη πριν κλείσει το θέμα του αριστερού μπακ. Στη φετινή σεζόν ο Κοροβέσης είχε 29 συμμετοχές στη Superleague και μια στο Κύπελλο Ελλάδος. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: