Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

«Ναρκωτικό είναι και... ο ΠΑΟΚ»

Η εκδοχή που δόθηκε για το περιβόητο πανό που κρέμασαν οι οπαδοί του έκανε περισσότερη εντύπωση απ’ την απολογία του ΠΑΟΚ στην ΕΠΟ για τα όσα έγιναν στον τελικό Κυπέλλου.

«Ναρκωτικό είναι και... ο ΠΑΟΚ»
Στο ίδιο μήκος κύματος με την υπερασπιστική γραμμή του Παναθηναϊκού κινήθηκε κι αυτή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην απολογία των Θεσσαλονικέων, ο νομικός σύμβουλος της ομάδας, Αχιλλέας Μαυρομάτης υπογράμμισε πως ο "Δικέφαλος του βορρά" δεν φέρει ευθύνη για τα επεισόδια, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η ευθύνη των ομάδων είναι απ' την άφιξή της αποστολή τους και μετά. Για τα περιστατικά πριν δεν μπορεί να ευθύνεται. Η εικόνα στο γήπεδο ήταν όπως έπρεπε, σαν γιορτή. Άλλωστε υπάρχουν και πολλά δημοσιεύματα (τα οποία και κατέθεσε) που αναφέρονται στην άψογη ατμόσφαιρα του τελικού. Συνομολογούμε πως δεν προκύπτει από πουθενά κατηγορία για εκτεταμένα επεισόδια».

Στη συνέχεια, έγινε συζήτηση και για το περιβόητο πανό των οπαδών του ΠΑΟΚ ("Η μεγαλύτερη μετακίνηση ναρκωτικών στην Ελλάδα). Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλοντας να το δικαιολογήσει, ισχυρίστηκε πως το πανό έγραφε για μετακίνηση κι όχι διακίνηση, ενώ υπογράμμισε πως για τους οπαδούς του συλλόγου «και ο ΠΑΟΚ είναι ναρκωτικό»!

Επεσήμανε, δε, πως οι άνθρωποι της ομάδας φρόντισαν άμεσα να κατέβει το πανό κι όταν αυτό ανέβηκε ξανά -κατά τη διάρκεια του ματς- δεν ήταν ευδιάκριτο.

Η απόφαση αναμένεται την άλλη εβδομάδα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: