Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

«Κράξιμο» και… χαμόγελα με νόημα από ο Φαν Χάαλ! (video)

Ο Λουίς Φαν Χάαλ αντέδρασε με νεύρα σε ερώτηση που δέχτηκε για τη Μαν. Γιουνάιτεντ, αλλά δήλωσε πως θα ήθελε πολύ να δουλέψει στην ομάδα και περιμένει τις εξελίξεις.

«Κράξιμο» και… χαμόγελα με νόημα από ο Φαν Χάαλ (video)
Βρετανοί ρεπόρτερ την είχαν… στημένη στον Λουίς Φαν Χάαλ επί ολλανδικού εδάφους προκειμένου να πάρουν μία δήλωση για τη φημολογούμενη συμφωνία του με τη Μαν. Γιουνάιτεντ.

Κάποιος, που μάλλον διατύπωσε λάθος την ερώτησή του, είπε στον Ολλανδό τεχνικό: «Τι γνωρίζετε για τη Μαν. Γιουνάιτεντ;», περιμένοντας προφανώς το σχόλιό του για τις φήμες περί συμφωνίας.

Ο Φαν Χάαλ, που δεν φημίζεται για την υπομονή του με τους επίμονους δημοσιογράφους, θεώρησε πως ο ρεπόρτερ τέσταρε τις γνώσεις του για τους «κόκκινους διαβόλους». Αφού λοιπόν έριξε ένα απαξιωτικό βλέμμα στον δημοσιογράφο, του είπε σε έντονο ύφος: «Είναι μια ηλίθια ερώτηση. Ηλίθια ερώτηση! Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο».

Αφού… χαλάρωσε, ρωτήθηκε αν θα ήθελε να δουλέψει στη Γιουνάιτεντ και απάντησε: «Φυσικά», ενώ πρόσθεσε πως «… θα πρέπει να περιμένουμε. Δεν μπορώ να απαντήσω σε τέτοιες ερωτήσεις και το ξέρετε. Ελπίζω να είμαι ο προπονητής» και δήλωσε αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του με την εθνική Ολλανδίας που προετοιμάζεται για το Μουντιάλ.


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: