Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

«Γκέλα» για Σέλτικ, πλησίασε η Μάδεργουελ!

Ακόμα δεν έχει συνέλθει η Σέλτικ από τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, αφού ήρθε 3-3 στην έδρα της Σεντ Τζόνστον για την 37η αγωνιστική της Premier Σκωτίας.

«Γκέλα» για Σέλτικ, πλησίασε η Μάδεργουελ
Η Σέλτικ ήρθε ισόπαλη με το εντυπωσιακό 3-3 στην έδρα της Σεντ Τζόνστον, στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής του γκρουπ τίτλου στην Premier Σκωτίας και έχασε την ευκαιρία να φτάσει τους 100 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα, το οποίο έχει κατακτήσει εδώ και μερικές εβδομάδες. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μέχρι την τελευταία αγωνιστική την έξοδο στην Ευρώπη.

Τα γκολ των «καθολικών» σημείωσαν οι Κόμονς με πέναλτι στο 53’, Πούκι στο 73’ και Βαν Ντικ στο 77’.


Η σύνθεση της Σέλτικ: Ζάλουσκα, Λούστιγκ, Μούλγκρου, Καγιάλ, Αμπροουζ-Εμουόμπο, Βαν Ντικ, Μάθιους (45’ Μπράουν), Γιόχανσεν, Πούκι, Μπαλντέ (88’ Στόουκς), Μπόριγκτερ (45’ Κόμονς)


Στο -1 από τη δεύτερη Αμπερντίν βρέθηκε στην τρίτη θέση η Μάδεργουελ, επικρατώντας 2-1 της Ινβερνές στην έδρα της και ελπίζει να «κλέψει» τη δεύτερη θέση από την κυπελλούχο Ευρώπης του 1983 την τελευταία αγωνιστική. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι έχασαν την τελευταία τους ευκαιρία για την έξοδο στην Ευρώπη.


Βαθμολογία:

Σέλτικ 96

Αμπερντίν 68

Μάδεργουελ 67

Νταντί Γιουνάιτεντ 58

Ινβερνές 54

Σεντ Τζόνστον 53



Βήμα παραμονής στην κατηγορία έκανε η Πάτρικ, που επικράτησε 4-2 στο Εδιμβούργο της καταδικασμένης Χαρτς, στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής για το γκρουπ υποβιβασμού και με νίκη ή ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική γλιτώνει τα πλέι άουτ, αλλιώς θα μείνει με την αγωνία.

Το ίδιο ισχύει και για τη Σεντ Μίρεν, που έχασε 0-1 στην έδρα της Κιλμάρνοκ και της έδωσε την ευκαιρία να ελπίζει για την παραμονή, ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής.



Βαθμολογία:

Πάτρικ 38

Σεντ Μίρεν 38

Ρος Κάουντι 37

Κιλμάρνοκ 36

Χιμπέρνιαν 35

Χαρτς 22 Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: