Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Παράπονα Αστέρα για τη διαιτησία!

Αιχμές για τη διαιτησία άφησε ο βοηθός προπονητή του Αστέρα, Λεωνίδας Τσιγαρίδας, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Παράπονα Αστέρα για τη διαιτησία
Για δύο φάσεις που θεωρεί καθοριστικές για την έκβαση του αγώνα διαμαρτυρήθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Λεωνίδας Τσιγαρίδας, βοηθός του Στάικου Βεργέτη στον πάγκο του Αστέρα μετά την ήττα με 3-1 από τον Παναθηναϊκό.

«Είναι ένα δύσκολο βράδυ για εμάς, ένα κακό αποτέλεσμα. Πρέπει να συνεχίσουμε. Το ματς ξεκίνησε άσχημα για εμάς. Από την αρχή είχαμε θέμα με τον Γιάννη Κοντοέ. Αυτό μας ανάγκασε να αλλάξουμε το πλάνο μας και μας δημιούργησε και μια αναστάτωση. Κόντρα στην ροή του αγώνα, ο Παναθηναϊκός σκοράρει με επιθετικό φάουλ. Ο Παναθηναϊκός μας έδωσε χώρους και το πλήρωσε στην κόντρα. Θεωρώ πως υπάρχει και πέναλτι στον Μπαράλες. Στο δεύτερο ξεκινήσαμε δυνατά αλλά πάλι με φάουλ που δεν υπήρχε, ο Παναθηναϊκός έκανε το 2-0. Όταν μειώσαμε, απλά μείναμε απο δυνάμεις και δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε. Το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι κοντά και θα πάμε στη Λεωφόρο να πάρουμε ότι δεν πήραμε σήμερα εδώ. Το σκορ δεν είναι δίκαιο, αλλά στο τέλος θα μπορούσαμε να δεχτούμε και άλλο γκολ. Υπήρχε διαφορά σε σχέση με άλλα ματς, είμαστε αναγκασμένοι να συνεχίσουμε», ανέφερε.

Όσο για την αναγκαστική αλλαγή πλάνων με την είσοδο του Τσαμπούρη, είπε: «Όταν αναγκάζεσαι να αλλάξεις τα πλάνα σου στο ζέσταμα και βάζεις παίκτη από τον πάγκο, η αναστάτωση που προήλθε ήταν μεγάλη. Νομίζω ότι μας αδικεί το σκορ. κόντρα στη ροή του ματς και υπάρχουν παράπονα από την διαιτησία. Μείναμε απο δυνάμεις μετά το 60'. Εμείς παίζουμε 13-14 παίκτες».

Τέλος, για τη χρησιμοποίηση του Βάλντο, είπε: «Θεωρήσαμε πως ο Βάλντο ήταν πιο έτοιμος να παίξει. Πρέπει να πάρει ευκαιρίες. Δεν έχει χρόνο συμμετοχής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: