Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Ρεάλ... τετέλεσται!!

«Αποχαιρέτησε» τις ελπίδες της για το πρωτάθλημα η Ρεάλ! Η «βασίλισσα»... κάηκε κόντρα στη Βαγιαδολίδ (1-1) κι άφησε σχεδόν μόνες τις Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα να... σφαχτούν για την κούπα.

Ρεάλ... τετέλεσται! (video)
Ιδανική αυτόχειρας παρουσιάστηκε η Ρεάλ Μαδρίτης στην ύστατη προσπάθειά της για την ανατροπή και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι Μαδριλένοι μετά τη «γκέλα» κόντρα στην Βαλένθια, άφηναν ξανά δύο βαθμούς, αυτή την φορά στην έδρα της Βαγιαδολίδ, με το τελικό 1-1 και πλέον ο τίτλος μοιάζει... μακρινό όνειρο!

Με τον Μπέιλ εκτός, τον Κριστιάνο Ρονάλντο να γίνεται αναγκαστική αλλαγή (κυρίως για προληπτικούς λόγους), κάποιος άλλος έπρεπε να βρεθεί να βγάλει το... φίδι απ’ την τρύπα. Κι αυτός ήταν ο Σέρχιο Ράμος που με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ στο 35’ έβαλε μπροστά τους Μαδριλένους (με το πέμπτο του τέρμα στους τελευταίους τέσσερις αγώνες).

Για κάποιον λόγο, οι παίκτες του Αντσελότι γύρισαν πίσω. Να «προστατέψουν το υπέρ τους προβάδισμα και να πάρουν τη νίκη με αυτό το γκολ. Όταν, όμως, παίζεις με τη... φωτιά, κάποια στιγμή θα «καείς». Κι αν οι φιλοξενούμενοι δεν το κατάλαβαν στο ψαλιδάκι του Γκέρα (η μπάλα... ξύρισε το δοκάρι του Κασίγιας), το βίωσαν καταλλήλως στο 86’ όταν ο Οσόριο έκανε την κεφαλιά και διαμόρφωσε το τελικό σκορ!

Ένα αποτέλεσμα που άφησε τη «βασίλισσα» στην τρίτη θέση με 84 βαθμούς, στο -4 απ’ την Ατλέτικο Μαδρίτης και στο -1 απ’ την Μπαρτσελόνα, δύο στροφές πριν το φινάλε. Κάτι που αποδεικνύει πως πλέον χρειάζεται κάτι σαν... θαύμα!

Το ντέρμπι ανάμεσα σε Καταλανούς και «ροχιμπλάνκος» την τελευταία αγωνιστική στο «Καμπ Νου» θα κρίνει -λογικά- και το ποιος θα πάρει τον τίτλο, με τους «μπλαουγκράνα» να θέλουν το 2x2 για να στεφθούν πρωταθλητές. Απ’ την άλλη, στην ομάδα του Σιμεόνε αρκούν και δύο ισοπαλίες, ενώ μπορεί να το σηκώσει και πρόωρα, αν τυχόν δηλαδή το προσεχές σαββατοκύριακο νικήσει την Μάλαγα και η Μπάρτσα δεν κάνει το ίδιο κόντρα στην Έλτσε. Σε διαφορετική περίπτωση θα πάει για δύο αποτελέσματα στην Βαρκελώνη (εφόσον βέβαια δεν ηττηθεί απ' την Μάλαγα). Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: