Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Στοχ: «Ήταν μια νίκη-απάντηση»

Ο τρόπος για να απαντήσουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο... μείον τρία ήταν η νίκη επί του Ατρόμητου, σύμφωνα με τον Στοχ, που σχολίασε πως η ομάδα του είχε την τύχη που της έλειψε με τον Παναθηναϊκό.

Στοχ: «Ήταν μια νίκη-απάντηση»
Τα όσα εξωαγωνιστικά συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στον ΠΑΟΚ επηρεάζουν και τους παίκτες, όπως δήλωσε ο Μίροσλαβ Στοχ, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο από τα τρία γκολ του «Δικεφάλου του Βορρά» κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός ανέφερε πως το σημερινό αποτέλεσμα ήταν η απάντηση της ομάδας του στην ποινή που της επιβλήθηκε πρόσφατα. Επιπλέον, επισήμανε πως οι Θεσσαλονικείς είχαν στο ματς κόντρα στους Περιστεριώτες την τύχη που τους έλειψε από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Για τον σημερινό αγώνα: «Ήταν μία νίκη - απάντηση στα εξωαγωνιστικά που συμβαίνουν. Μας πήραν τρεις βαθμούς. Εμείς θα κάνουμε στους υπόλοιπους αγώνες ότι μπορούμε για να πάρουμε την πρώτη θέση».

Για τα εξωαγωνιστικά και αν επηρεάζουν την ομάδα: «Θέλοντας και μη κάποια πράγματα μας επηρεάζουν, τα συζητάμε στα αποδυτήρια. Δεν ήταν δικό μας λάθος ότι έγινε αλλά εμείς πρέπει να το διορθώσουμε. Σήμερα είχαμε τύχη που δεν υπήρχε στο προηγούμενο παιχνίδι, πετύχαμε το πρώτο γκολ, άλλαξε η μορφή του αγώνα. Σίγουρα υπάρχει μία πίεση από την αρχή της χρονιάς. Τώρα είναι πιο έντονη, καθώς κάθε αποτέλεσμα είναι πιο σημαντικό. Μας μένουν τρία παιχνίδια, έχουμε την ποιότητα να το κάνουμε και μετά βλέπουμε».

Για το μέλλον του: «Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι βλέπω μόνο τα τρία ματς που ακολουθούν. Στη συνέχεια θα υπάρξει μία περίοδος διακοπών και εκεί θα κριθούν όλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: