Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Απ’ τον Σνάιντερ με... αγάπη!!

Κυπελλούχος Τουρκίας αναδείχθηκε η Γαλατάσαραϊ, με τον Σνάιντερ να πετυχαίνει το «χρυσό» γκολ του τελικού κόντρα στην Εσκίσεχιρσπορ (1-0)!

Απ’ τον Σνάιντερ με... αγάπη! (video)
Επέστρεψε στις κούπες η Γαλατάσαραϊ! Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι -πανηγυρίζει το πρώτο του τρόπαιο ως προπονητής στην Τουρκία- επικράτησε 1-0 της Εσκίσεχιρσπορ στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου και κατέκτησε τον τίτλο για πρώτη φορά μετά το 2005!

Ένα γκολ του Σνάιντερ -με ωραίο τελείωμα- στο 70' ήταν αρκετό για την Γαλατά προκειμένου να κάνει το... καθήκον της και να στεφθεί Κυπελλούχος για 15η φορά στην ιστορία της, ούσα πολυνίκης του θεσμού (9 κατακτήσεις έχει η Μπεσίκτας).

Έτσι, κάπως... χρυσώνεται το χάπι της φετινής σεζόν για την "τσιμπόμ" που είχε... χάσει το πρωτάθλημα εδώ και καιρό (απ' τη Φενέρμπαχτσε) κι ενώ συνεχίζει την προσπάθεια για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σημαντικό επίτευγμα και για τον προπονητή της, καθώς ο 49χρονος Ιταλός μπορεί να υπερηφανεύεται πως έχει σηκώσει -ως κόουτς- το Κύπελλο με πέντε διαφορετικές ομάδες στην καριέρα του. Με την Φιορεντίνα το 2001, με τη Λάτσιο το 2004, με την Ίντερ (2005, 2006), με τη Σίτι 2011 και φέτος με την Γαλατάσαραϊ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: