Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Στο προσκήνιο (και πάλι) ο Σάντος!

«Αναθερμαίνεται» το θέμα Σάντος για τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τη «SportDay», καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός εξετάζει ξανά την προοπτική να καθίσει στον πάγκο του «Δικεφάλου του Βορρά».

Στο προσκήνιο (και πάλι) ο Σάντος
Επιστρέφει στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ ο Φερνάντο Σάντος. Το θέμα «αναθερμάνθηκε», από την πλευρά του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος ξανά σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αναλάβει εκ νέου την τεχνική ηγεσία του «Δικεφάλου του Βορρά», σύμφωνα με τον «Τρελό του χωριού». Αυτό συμβαίνει, διότι ο διακαής πόθος του 59χρονου προπονητή ήταν η Πόρτο, αλλά η θέση καλύφθηκε χθες από τον Χουλέν Λοπετέγι.

Επιπλέον, ρόλο στο συγκεκριμένο θέμα παίζει και το γεγονός ότι θα γίνουν ριζικές αλλαγές στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, όπως έχει προαναγγείλλει ο Ιβάν Σαββίδης, με τον Τσιτσιακόφ να είναι «υπ’ ατμόν».

Την Τετάρτη (8/5) γράφτηκε στον Τύπο της Πορτογαλίας το όνομα του Μάρκο Σίλβα για τον πάγκο του ΠΑΟΚ, αλλά από την ομάδα δεν επιβεβαιώνεται κάτι προς το παρόν, ενώ ο 37χρονος δεσμεύεται με την Εστορίλ αυτή τη στιγμή. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: