Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Παπαδόπουλος: «Γεννημένοι νικητές»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος εξήρε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, αφιέρωσε τη νίκη στον Γιώργο Καραϊσκο και ευχαρίστησε τους φιλάθλους του Ηρακλή που βρέθηκαν στον Ταύρο για να στηρίξουν την ομάδα.

«Η νίκη μας είναι αφιερωμένη στον Γιώργο Καραϊσκο. Ήρθαμε με ανεβασμένη ψυχολογία όμως το τελικό αποτέλεσμα ήρθε έπειτα από σκληρή δουλειά. Προσπαθήσαμε σε όλη την διάρκεια του αγώνα και γι? αυτό θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είναι γεννημένοι νικητές. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι εξίσου δύσκολο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο .Είναι απίστευτη η στήριξη που μας παρέχει εντός έδρας, αλλά ειδικά στα εκτός Θεσσαλονίκης παιχνίδια μας βοηθάει πάρα πολύ».

Πορτουλίδης: «Πάντα πιστεύαμε στο στόχο»


Ως νίκη ψυχολογίας χαρακτήρισε τη σημερινή επί του Φωστήρα (1-0) ο Νίκος Πουρτουλίδης στη συνέντευξη Τύπου. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός του Ηρακλή που επέστρεψε στην ενδεκάδα μετά την τιμωρία της μίας αγωνιστικής, τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του ουδέποτε σταμάτησαν να πιστεύουν στον στόχο της ανόδου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Γνωρίζαμε από πριν ότι πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο αγώνα, με εμάς να είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε με νίκη. Η σημερινή μας επιτυχία είναι πολύ σημαντική ενόψει της συνέχειας, αν και πιστεύω ότι μπορούσε να έρθει νωρίτερα, από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Πρόκειται για νίκη ψυχολογίας, θα τη χαρούμε σήμερα και από αύριο θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία για τον αγώνα με τα Ψαχνά.

Οι νίκες πάντα φέρνουν καλή ψυχολογία αν και εμείς ποτέ δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε στο στόχο μας. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όπως και οι συμπαίκτες μου τον κόσμο της ομάδας, γιατί σήμερα δεν ήμασταν μόνοι μας εδώ. Είναι πάντα δίπλα μας. Θέλουμε όλο τον κόσμο να είναι την Κυριακή στο γήπεδο. Αφιερώνουμε τη νίκη αυτή στον Γιώργο Καραίσκο, που μας έστειλε τη δύναμή του και στον συμπαίκτη μας τον Τάι που σήμερα γέννησε η γυναίκα του. Του ευχόμαστε να είναι γερό και καλότυχο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: