Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Αναστασίου: «Μπορούσαμε κι άλλα γκολ»

Ικανοποιημένος από τη νίκη του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη επί του Αστέρα εμφανίστηκε ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος πάντως σημείωσε πως δεν έχει ακόμη κριθεί τίποτα.

Αναστασίου: «Μπορούσαμε κι άλλα γκολ»
Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από την Τρίπολη και φαντάζει το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση στα play offs, αλλά ο Γιάννης Αναστασίου δεν προτρέχει και στέκεται στη νίκη με 3-1 επί των Αρκάδων.

«Ήρθαμε εδώ μετά τις ισοπαλίες και ξέραμε πως θέλουμε μόνο νίκη. Πιστεύω με την ποιότητα και την ταχύτητα που είχαμε, αξιοποιήσαμε τους χώρους. Θα μπορούσαμε να σημειώσουμε πολλά περισσότερα. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από τον Αστέρα, αλλά εδώ που είμαστε σημαντικές είναι οι νίκες. Δείχνουμε πως έχουμε τα αποθέματα και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Σημαντική νίκη κόντρα στον Αστέρα. Όλη η προσοχή στο ματς της Κυριακής», τόνισε.

Όσο για το προσεχές ματς των δύο ομάδων στη Λεωφόρο, είπε: «Είναι σημαντικό. Μετά θα κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια».

Για τους τραυματισμούς που αποκόμισαν τρεις παίκτες του, είπε: «Για τον Πέτριτς θα είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα. Έχουμε μάθει όμως να παίζουμε μόνο με τον Μπεργκ. Θα προσπαθήσουμε να δούμε ποιους έχουμε έτοιμους. Ο Χουχούμης από Παρασκευή θα προπονηθεί κανονικά».

Σχετικά με τη συμπεριφορά του κόσμου είπε: «Συγχαρητήρια στον κόσμο του Αστέρα. Σε κάθε ματς να είναι όλα έτσι».

Τέλος, για την εικόνα των Αρκάδων, ανέφερε: «Ξέραμε πως θα ήταν και αυτοί κουρασμένοι. Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο. Είναι ποιοτική ομάδα. Θεωρώ πως έτσι όπως είναι η κατάσταση, όλες οι ομάδες έχουν ελπίδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: