Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

«Να περιορίσουμε τα ‘νεκρά’ διαστήματα»

Στον περιορισμό των «νεκρών» διαστημάτων στάθηκε ο Νέναντ Μάρκοβιτς, ώστε να ελπίζει ο ΚΑΟΔ να νικήσει την Πέμπτη τον Πανιώνιο και να ισοφαρίσει την προημιτελική σειρά των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ.

«Να περιορίσουμε τα ‘νεκρά’ διαστήματα»
Ο Βόσνιος τεχνικός τόνισε πως περιμένει περισσότερο ανταγωνιστικούς τους παίκτες του και να μειώσουν τα λάθη τους, ενώ ποντάρει και στη βοήθεια του κόσμου.

Αναλυτικά: «Ύστερα από ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, όπου καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί για ένα μεγάλο μέρος του αγώνα, ερχόμαστε στην έδρα μας, όπου θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τα ‘νεκρά’ μας διαστήματα και τα τακτικά λάθη που κάναμε. Θα επιδιώξουμε να φανούμε ακόμα πιο έτοιμοι πνευματικά και αγωνιστικά και ελπίζουμε, με τη βοήθεια του κόσμου, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι που θα αυξήσει τις πιθανότητές μας για νίκη».

Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης συμπλήρωσε πως: «Στα play offs, η χαρά και η λύπη πρέπει να κρατάνε πολύ λίγο, για αυτό και εμείς θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τα λάθη του πρώτου αγώνα και, παίζοντας με μεγαλύτερη συγκέντρωση και αποφασιστικότητα, να πετύχουμε μια σημαντική νίκη. Η βοήθεια του κόσμου θα είναι πολύ σημαντική σε αυτή την προσπάθεια, ώστε να βγάλουμε ακόμα μεγαλύτερη ενέργεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: