Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Όπως το είπε ο Πλατινί…!

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για τον ΠΑΟΚ που σηκώνει τα χέρια ψηλά απέναντι στον άνθρωπο που έδωσε το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό με την υπόθεση Βάλνερ και... προτείνει λύσεις! Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ξεπεράσει δεκάδες εμπόδια και να κερδίσει 3-0 τον κακό του δαίμονα, Ατρόμητο. Με αυτό τον τρόπο η ομάδα του Γεωργιάδη παίρνει πίσω τους βαθμούς που κέρδισε στο πρωτάθλημα και αφαιρέθηκαν όλως παραδόξως από τα πλεί οφ.

Το 3-0 μπορεί να μην αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα αυτής της αναμέτρησης, αλλά το ίδιο δεν έγινε με τον Αστέρα στην Τούμπα; Τότε άξιζε πολλά παραπάνω ο ΠΑΟΚ αλλά έμεινε στο 1-1. Ακόμη και στην Λεωφόρο, ο ΠΑΟΚ είχε τις καθαρές ευκαιρίες, αλλά ισοφάρισε στο 85΄.
Το τρομακτικό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι αντέχει μέχρι τώρα, ακόμη κι’ αν σήμερα χτύπησε μέχρι και ο καλύτερος παίκτης του το τελευταίο διάστημα (Στοχ).
Για τα δικαστικά θέματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ και δημιουργούν χαρά σε αντιπάλους που δεν κατάφεραν να κερδίσουν στο γήπεδο την ομάδα του Γεωργιάδη και τώρα νιώθουν ότι παίρνουν… ρεβάνς:

Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να τιμωρηθεί για τον ημιτελικό. Για εκτεταμένα επεισόδια έπρεπε να συντρέχουν τρεις λόγοι. Μεταξύ των οποίων και σωματική βλάβη.
Κι’ όμως… Πουθενά στην ακροαματική διαδικασία δεν αποδείχθηκε ότι χτύπησε και τραυματίστηκε παίκτης του Ολυμπιακού! Πουθενά δεν υπήρχε έγγραφο αξιωματούχου του αγώνα για να αποδειχθεί κάποιο γεγονός. Παρολ’ αυτά οι επιτροπές της ΕΠΟ άλλο «έπρεπε» να αποφασίσουν.
Αργότερα, η δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της Ομοσπονδίας χωρίς να έχει καμία τέτοια αρμοδιότητα, κανένα τέτοιο δικαίωμα, συμπλήρωσε την απόφαση της πρωτοβάθμιας για το που θα πρέπει να ισχύει η αφαίρεση.
Και αποφασίζει ο Λεοντίου και οι συνεργάτες του (ναι αυτός ο ίδιος που έδωσε πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό με την ανατροπή της υπόθεσης Βάλνερ!! το 2008) να υποκαταστήσει το ΔΣ της ΕΠΟ και το συμβούλιο της Λίγκας για να αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από την ειδική βαθμολογία των πλέι οφ, εκεί όπου οι αρχικοί πόντοι προήλθαν από την διαφορά στο πρωτάθλημα!
ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να αμφισβητήσει ΟΛΑ τα παραπάνω. Αυτή η επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε και διέταξε να ξεπεράσει κάθε νόμιμη διαδικασία. Και ο ΠΑΟΚ με τους νομικούς σηκώνει τα χέρια ψηλά! Δεν μπορεί να κάνει κάτι! Δεν μπορεί να βρει το δίκιο του (μόνο για την αφαίρεση βαθμών) στα ποδοσφαιρικά δικαστήρια.

Ποια είναι η επόμενη λύση; Μία είναι: Αυτό που είπε ο Πλατινί κύριοι: «Να παραδειγματιστούν από τον Ολυμπιακό! Να κάνουν ότι έκανε και ο Ολυμπιακός»!

Πολύ απλά τα πράγματα! Όπως τα είπε ο Πλατινί! Τι κάνει ο Ολυμπιακός σε τέτοιες –κι’ άλλες- περιπτώσεις; Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: