Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Παράσχος: «Θα έπρεπε να ντρέπεται ο Κουκουλάκης»

Έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Μιχάλη Κουκουλάκη εξέφρασε ο Γιώργος Παράσχος μετά την ήττα του Ατρομήτου από τον ΠΑΟΚ με 3-0.

Παράσχος: «Θα έπρεπε να ντρέπεται ο Κουκουλάκης»
Καθοριστικό για την εξέλιξη του ματς ήταν σύμφωνα με τον Γιώργο Παράσχο το πέναλτι που καταλογίστηκε σε βάρος του Ατρομήτου απέναντι στον ΠΑΟΚ από τον Μιχάλη Κουκουλάκη. Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου εξέφρασε έντονα παράπονα για τον Κρητικό ρέφερι.

«Το σκορ αδικεί την ομάδα μου. Ενώ ξεκινήσαμε με δυο πολύ σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθούμε, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να σκοράρει πρώτος. Ο διαιτητής επινόησε το πέναλτι και δεν πρέπει να μας ξανασφυρίξει άλλη φορά. Αν δείτε τι έχει κάνει για τον Ατρόμητο αυτός ο διαιτητής, θα καταλάβετε. Θα πρέπει να ντρέπεται», δήλωσε.

«Ο ΠΑΟΚ πέτυχε ένα πολύ όμορφο δεύτερο γκολ με τον Στοχ, εμείς παλέψαμε στο δεύτερο μέρος και χάσαμε κάποιες ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει με τον Παπαδόπουλο. Δεν τα καταφέραμε και μετά ήρθε η κόπωση», πρόσθεσε.

Όσο για τη συνέχεια, είπε: «Για μας το παιχνίδι της Κυριακής είναι πολύ σημαντικό. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε για να έχουμε κάποιες ελπίδες μήπως μπορέσουμε και τερματίσουμε στις δύο πρώτες θέσεις».

Από πλευράς παικτών, ο Φώτης Γεωργίου τόνισε: «Πρέπει να κοιτάξουμε την συνέχεια. Έχουμε ακόμα τρία μάτς και θα παλέψουμε. Χρειαζόμασταν ένα καλό παιχνίδι αλλά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μας πιέσει, πέτυχε γκολ και κατάφερε να πάρει την νίκη. Έτσι είναι η μπάλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: