Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

«Σκούπα» ή… παράταση;

Προημιτελικά πλέι οφ, πράξη δεύτερη σήμερα, με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να ψάχνουν το 2-0 κόντρα σε Απόλλωνα Πατρών και Άρη αντίστοιχα για τη πρόκριση στα ημιτελικά. Μάχες και σε Δράμα-«Ζηρίνειο».

«Σκούπα» ή… παράταση;
Τη δεύτερη νίκη, που θα τους δώσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά των πλέι οφ της Basket League ΟΠΑΠ, θέλουν να πετύχουν στους σημερινούς δεύτερους προημιτελικούς Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζουν Απόλλωνα και Άρη σε Πάτρα και «Nick Galis Hall» αντίστοιχα. Οι «αιώνιοι», έχοντας κάνει το 1-0 στα πρώτα παιχνίδι της Τρίτης (6/5) σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ, θα επιδιώξουν να «σκουπίσουν» τους αντιπάλους τους, για να αφοσιωθούν στα ημιτελικά, αλλά και για να κερδίσουν μία-δύο ημέρες ξεκούρασης, σε περίπτωση που τα άλλα παιχνίδια της σειράς (ΚΑΟΔ-Πανιώνιος και Νέα Κηφισιά-ΠΑΟΚ ), οδηγηθούν σε τρίτο παιχνίδι.

Οι «πράσινοι», κοντράρονται με τον Απόλλωνα στην Πάτρα στις 20:00 (Novasports2), με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και να ζητά όμορφο μπάσκετ για ένα ακόμα παιχνίδι. Ο Έλληνας τεχνικός, θα επιλέξει και πάλι να κάνει rotation για να προφυλάξει τους παίκτες που έχουν τραβήξει περισσότερο «κουπί» στη σεζόν, ενώ δεν αποκλείεται χρόνο συμμετοχής να πάρει ξανά χρόνο Διαμαντάκος.

Σε ότι αφορά τον Ολυμπιακό, που ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη για το σημερινό ματς (17:30, Novasports1) χωρίς τους τραυματίες, Σερμαντίνι, Λοτζέσκι και Κατσίβελη, θέλει και αυτός με τη σειρά του να μην επιστρέψει η σειρά στο ΣΕΦ, κόντρα σε έναν Άρη που θα αγωνιστεί πιθανότατα χωρίς τον Βεζένκοφ που έχει διάστρεμμα.

Περισσότερη… αγωνία παρουσιάζουν τα ζευγάρια ΚΑΟΔ-Πανιώνιος (16:00, Novasports3) και Νέα Κηφισιά-ΠΑΟΚ (20:00, Novasports3), όπου η διαφορά δυναμικότητας των φιλοξενούμενων που έχουν κάνει το πρώτο από τα δύο βήματα που χρειάζονται για τη πρόκριση, είναι μικρότερη. Σε περίπτωση ισοφάρισης σε κάποια από τα παιχνίδια, η σειρά θα μεταφερθεί στην έδρα των ομάδων που έχουν πλεονέκτημα έδρας το προσεχές Σάββατο (10/5).

* Για όλες τις αναμετρήσεις, μπορείτε να ενημερώνεστε ραδιοφωνικά από τον NovaΣπορ Fm 94,6.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

16:00 ΚΑΟΔ-Πανιώνιος (0-1)
17:30 Άρης-Ολυμπιακός (0-1)
20:00 Απόλλων Πατρών-Παναθηναϊκός (0-1)
20:00 Νέα Κηφισιά-ΠΑΟΚ (0-1) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: