Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Μπορούν να γράψουν ιστορία!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την μεγάλη ευκαιρία που έχουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής στην Λεωφόρο.
Η κίνηση του Παναθηναϊκού , για να επαναφέρει τις μετακινήσεις οπαδών και μάλιστα με αφορμή ένα σημαντικό παιχνίδι, που θα γίνει στην έδρα του είναι μία κίνηση προς την σωστή κατεύθυνση. Και βρήκε συμπαράσταση από τον ΠΑΟΚ. Για να πούμε , ότι αυτή η επιθυμία του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ βρήκε ανταπόκριση πρέπει οι οπαδοί των δύο ομάδων, που θα συνυπάρξουν στην Λεωφόρο μετά από 10 χρόνια να αποδείξουν με την παρουσία τους, ότι και στην Ελλάδα μπορούμε να ελπίζουμε για μεγάλα παιχνίδια με την παρουσία των οπαδών και των δύο ομάδων. Εγώ γενικά δεν είμαι πολύ αισιόδοξος, αλλά αυτή είναι μία πολύ καλή αρχή και κίνηση από τις διοικήσεις των δύο ομάδων που δίνουν την πάσα στους οπαδούς τους, για να δείξουν ότι δικαιούνται και πάλι στα ντέρμπι να πηγαίνουν στο γήπεδο του αντιπάλου.
Η κίνηση του Παναθηναϊκού είναι αξιέπαινη, διότι πήρε αυτή την απόφαση γνωρίζοντας ότι πιθανότατα στα play off οι οπαδοί του δεν θα πάνε στην Τούμπα, αφού ο ΠΑΟΚ θα είναι τιμωρημένος( αν δεν πέσει η έφεση). Αρα πιθανότατα η ανταπόδοση φιλοξενίας οπαδών του Παναθηναϊκού θα γίνει του χρόνου στην Τούμπα. Επίσης με την κίνησή του αυτή ο Παναθηναϊκός χάνει περίπου 700 εισιτήρια από το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού θα υπάρχει ένα μικρό κενό δίπλα στην θύρα 6, όπου θα καθήσουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Την στιγμή, που ο φανατισμός έχει φθάσει στα κόκκινα ο Παναθηναϊκός πήρε μία πρωτοβουλία που αν βρει ανταπόκριση και στην πράξη δεν γίνει τίποτα, θα είναι ιστορική.
Διότι θα είναι η αρχή, για να υπάρξουν μετακινήσεις πλέον και στα ντέρμπι και να γίνει κάτι που ούτε φανταζόμασταν μέχρι πριν λίγες ημέρες. Κανείς δεν θέλει τα καφριλίκια στα γήπεδα. Ολοι θα θέλαμε κάποια στιγμή να βλέπουμε μεγάλα παιχνίδια με οπαδούς και των δύο ομάδων στο γήπεδο., Την Κυριακή οι φίλοι του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ έχουν την μεγάλη τους ευκαιρία να στείλουν ένα μήνυμα , ότι μπορούν να επαναρχίσουν οι μετακινήσεις οπαδών τουλάχιστον στα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων και για τα υπόλοιπα μεγάλα παιχνίδια βλέπουμε....
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: