Σάββατο 3 Μαΐου 2014

«Σημαντική μέρα για την οικονομική εξυγίανση»

Περήφανος για τη δουλειά που γίνεται στα οικονομικά του συλλόγου και βέβαιος για ακόμα καλύτερες μέρες εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης μετά την εξασφάλιση της άδειας για τη νέα σεζόν

«Σημαντική μέρα για την οικονομική εξυγίανση»
Κάτι παραπάνω από χαρούμενος εμφανίστηκε ο Μάνθος Πουλινάκης για την άδεια που κατάφερε και πήρε η ΠΑΕ ΟΦΗ. Ο πρόεδρος των Κρητικών δήλωσε έτοιμος να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της οικονομικής εξυγίανσης του συλλόγου.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Είναι άλλη μια σημαντική ημέρα η σημερινή για την οικονομική εξυγίανση του ΟΦΗ. Το πλάνο μας, όπως το έχουμε εκπονήσει εδώ και δύο χρόνια, αποφέρει καρπούς και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για όλους που ανήκουμε στην μεγάλη οικογένεια του ΟΦΗ. Συνάμα όμως μας γεμίζει με μεγαλύτερη ευθύνη και το μόνο σίγουρο είναι ότι παρά την εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, εμείς δεν θα παρεκκλίνουμε καθόλου από τον αρχικό μας σχεδιασμό.

Η οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ ήταν, είναι και παραμένει ο μεγάλος μας στόχος και δηλώνω κατηγορηματικά ότι και την αγωνιστική περίοδο 2014-15 θα ακολουθήσουμε τον ίδιο δρόμο στο κομμάτι των οικονομικών. Ευχαριστώ όλους όσοι συνετέλεσαν στην εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής και συνεχίζουμε ταπεινά για την υλοποίηση του μεγάλου μας στόχου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: