Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Εδώ κάνουμε χωρίς την ΑΕΚ…!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος βλέπει στο sport-fm.gr από την πλευρά του την απειλή του Σαββίδη να ρίξει τον ΠΑΟΚ στη Γ΄Εθνική.

Εδώ κάνουμε χωρίς την ΑΕΚ…
Απείλησε λοιπόν ο Ιβάν Σαββίδης ότι θα ρίξει τον ΠΑΟΚ στη Γ΄ Εθνική, για να γλιτώσει τα χρέη προς το Δημόσιο. Και με τα λεφτά αυτά να φτιάξει καλύτερες υποδομές για το σύλλογο, σε προπονητικές εγκαταστάσεις κλπ, κλπ.

· Κατ΄ αρχήν πρέπει να πούμε ότι είναι δικαίωμα του ιδιοκτήτη κάθε ΠΑΕ να κάνει ό,τι θέλει. Ειδικά από την στιγμή που οι οπαδοί της ομάδας, στη συντριπτική πλειοψηφία τους, δεν έχουν αντίθετες απόψεις και δεν τις εκφράζουν-υποθετικά μιλάω.

· Απλά κι ο κύριος Σαββίδης ας αντιληφθεί ότι και το ελληνικό ποδόσφαιρο και δη η Σούπερ Λίγκα μπορεί να κάνει και δύο χρόνια χωρίς τον ΠΑΟΚ. Έτσι απλά. Όπως κάνει τώρα δύο χρόνια χωρίς την ΑΕΚ, που στο κάτω κάτω είναι κι άλλο μέγεθος από πλευράς τίτλων που έχει κατακτήσει στην ιστορία της.

· Σίγουρα όλοι όσοι ασχολούμαστε με το ελληνικό ποδόσφαιρο θέλουμε μία Α΄Εθνική με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρη. Εγώ θα πρόσθετα, τουλάχιστον, και Λάρισα και Παναχαϊκή και Ηρακλή. Για να έχουμε ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα, με πιο πολύ κόσμο κι όλα όσα συνεπάγονται αυτά τα πράγματα.

· Αλλά αν οι ηγέτες κάποιων μεγάλων ομάδων, όπως η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ κι ο Άρης, αποφασίζουν και θέλουν τις ομάδες τους στην Γ΄Εθνική, θα το αντέξουμε κι αυτό. Ήδη, η ΑΕΚ λογικά το φθινόπωρο του 2015 θα είναι πάλι στην Α΄ Εθνική και μάλιστα με φιλοδοξίες να πρωταγωνιστήσει. Στο χέρι των μεγάλων συλλόγων της Θεσσαλονίκης είναι να βρίσκονται κι αυτές στην ίδια αφετηρία το φθινόπωρο του 2015.

· Δεν είναι καθόλου μακριά. Ουσιαστικά μιλάμε για μία σεζόν…
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: