Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Καραδοκεί για Βύντρα ο Ατρόμητος!

Το «μπαμ» με την περίπτωση του Λουκά Βύντρα φέρονται να κυνηγούν στον Ατρόμητο, όπως αποκαλύπτει σήμερα η SportDay. Ως εναλλακτική λύση εξετάζεται ο Χρήστος Μπούρμπος.

Καραδοκεί για Βύντρα ο Ατρόμητος
Όνειρα για Champions League κάνουν στο Περιστέρι, αφού ο Ατρόμητος διεκδικεί επί ίσοις όροις – μέσω της διαδικασίας των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας - την έξοδο στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της επόμενης σεζόν.

Για αυτό τον λόγο μοιάζει δεδομένο πως οι «κυανόλευκοι» θα ενισχυθούν αισθητά το ερχόμενο καλοκαίρι, ώστε να κάνουν το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις παικτών, όμως προτεραιότητα για τον Γιώργο Παράσχο αποτελεί το δεξί άκρο της άμυνας.

Σύμφωνα με την στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay, οι Περιστεριώτες παρακολουθούν με προσοχή την περίπτωση του Λουκά Βύντρα, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τη Λεβάντε και υπάρχουν φήμες πως τον παρακολουθεί και ο Ολυμπιακός.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ως εναλλακτική λύση υπάρχει ο Χρήστος Μπούρμπος, ο οποίος τα πήγε πολύ καλά τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του ΟΦΗ και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: