Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Τα έχει βρει με Πουλίδο!

Παρά τα όποια εμπόδια φέρεται να βάζει η Τίγκρες, ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση του Πουλίδο. Σενάρια στην Ισπανία για Ντιόπ. Δεν αρέσει μόνο ο Φορτούνης στους Πειραιώτες.

Τα έχει βρει με Πουλίδο
Πρώτο θέμα στην (μεταγραφική) επικαιρότητα του Ολυμπιακού παραμένει ο Άλαν Πουλίδο. Οι επαφές με τον Μεξικανό επιθετικό, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Τίγκρες, βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, αν και οι συμπατριώτες του κάνουν λόγο για πλήρη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Οι Πειραιώτες φέρονται να έχουν συμφωνήσει με τον μάνατζερ του 23χρονου άσου για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν το 1 εκατ. ευρώ.

Από την πλευρά του, ο παίκτης δεν θέλησε να αναφερθεί στο μέλλον του σε εκδήλωση που πραγματοποίησε η (πρώην;) ομάδα του. «Ο ατζέντης μου ασχολείται με αυτά τα θέματα. Σαφέστατα και δεν μπορώ να πω ότι θα μείνω στην Τίγκρες. Αυτήν τη στιγμή είμαι πλήρως αφοσιωμένος στην εθνική. Ωστόσο η προοπτική της Ευρώπης είναι καλοδεχούμενη. Ο,τι καλό έρθει για μένα και το μέλλον μου θα με βοηθήσει στην ποδοσφαιρική μου πορεία», δήλωσε στους εκπροσώπους του Τύπου.

Πάντως, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο για να είναι απόλυτα σίγουροι μην βρεθούν προ εκπλήξεως, μήπως η Τίγκρες έχει δεσμευμένος με κάποιον όρο τον Πουλίδο, ψάχνουν ενδελεχώς την υπόθεση.

Πουλάει τον Ντιόπ της Λεβάντε

Εν τω μεταξύ, στο προσκήνιο επανέρχεται για τους πρωταθλητές Ελλάδας η περίπτωση του Πάπα Κούλι Ντιόπ, ο οποίος τους είχε απασχολήσει ξανά το περασμένο καλοκαίρι και η υπόθεση δεν είχε προχωρήσει, λόγω των (υπερβολικών) απαιτήσεων της Λεβάντε.

Τα δεδομένα, όμως, φαίνεται πως έχουν αλλάξει και σύμφωνα με Μέσο της Βαλένθια η ισπανική ομάδα παραχωρεί τώρα τον Σενεγαλέζο επιθετικό.

«Η Λεβάντε θα ήταν ευχαριστημένη με ένα ποσό της τάξης των 2 με 3 εκατ. ευρώ, αντίθετα με ό,τι συνέβη πέρσι, που όταν ο Ολυμπιακός στο τέλος πλησίασε αυτά τα νούμερα, εισέπραξε αρνητική απάντηση… Μία γρήγορη παραχώρηση, θα σήμαινε και περισσότερο χρόνο για το κυνήγι ενός άλλου Νο9», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Ο Φορτούνης και η έκπληξη

Τον Κώστα Φορτούνη ετοιμάζεται να εντάξει ξανά στο δυναμικό του ο Ολυμπιακός, καθώς ο διεθνής μεσοεπιθετικός προέρχεται από τις «ερυθρόλευκες» ακαδημίες. Αν και ήθελε να συνεχίσει στη Γερμανία, η προοπτική που του προσφέρουν οι Πειραιώτες τον… αναγκάζει να δει με άλλο τρόπο με τον επαναπατρισμό.

Μόνο μία εξαιρετική πρόταση από σύλλογο της Bundesliga θα μπορούσε να αλλάξει τα υπάρχοντα δεδομένα, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πως υπάρχει αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν, όμως, φήμες και για τους Βύντρα και Σταφυλίδη, χωρίς οι πρωταθλητές Ελλάδας να έχουν επιβεβαιώσει κανένα από τα δύο ονόματα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: