Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Στο… σκαμνί για το ξύλο!

Σε απολογία κλήθηκε η ΠΑΕ Ατρόμητος για τα όσα συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όπου έπεσε ξύλο ανάμεσα στους οπαδούς και την Αστυνομία.

Στο… σκαμνί για το ξύλο
Ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας θα βρεθεί την προσεχή Πέμπτη (08/05) η ΠΑΕ Ατρόμητος απολογούμενη για τα όσα συνέβησαν με τη λήξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όπου οπαδοί ενεπλάκησαν σε επεισόδια με τις αστυνομικές αρχές. Σε απολογία κλήθηκε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο ματς με τον Αστέρα για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ.

Η ανακοίνωση:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 08/05/2014 και ώρα 13:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 1η αγωνιστική των PlayOffs Superleague ΟΠΑΠ. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: διότι: «Μετά την λήξη του αγώνα και ενώ αποχωρούσαν οι ποδοσφαιριστές των ομάδων, εισήλθαν εντός του αγωνιστικού χώρου 8-10 παιδιά από την θύρα 7 της εγκαλουμένης για να πανηγυρίσουν και να ζητήσουν φανέλες από τους ποδοσφαιριστές. Στην προσπάθεια να απομακρυνθούν από τους security ένας από αυτούς έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο, με συνέπεια την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο 4-5 φιλάθλων της εγκαλουμένης από τη θύρα 7 Γ με σκοπό την προάσπιση των παιδιών από τους security. Εκείνη τη στιγμή εισήλθαν και οι αστυνομικές δυνάμεις για να απομακρύνουν τους φιλάθλους της ανωτέρω εγκαλουμένης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία έντασηςμεταξύ της αστυνομίας και των φιλάθλων μπροστά από τη θύρα 7 Γ. Με την παρέμβαση του Προέδρου της εγκαλουμένης και άλλων παραγόντων και της αστυνομίας κατευνάστηκαν τα πνεύματα χωρίς κανένα άλλο πρόβλημα» στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.-ΠΑΕ ΠαναθηναΪκός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

B) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ- ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: