Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Ορθάνοιχτη πόρτα επιστροφής για Καραγκούνη!

Κάτι παραπάνω από απλώς πιθανό είναι το ενδεχόμενο επιστροφής του Γιώργου Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό για να ολοκληρώσει με τη φανέλα του τη μεγάλη καριέρα του. Τα δεδομένα της υπόθεσης.

Ορθάνοιχτη πόρτα επιστροφής για Καραγκούνη
Η μεγάλη επιστροφή που «ψηνόταν» από το περασμένο καλοκαίρι ίσως γίνει πραγματικότητα με ένα χρόνο καθυστέρηση. Ο Γιώργος Καραγκούνης είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό για να ολοκληρώσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του.

Το συμβόλαιο του 37χρονου μέσου με τη Φούλαμ λήγει στο τέλος της χρονιάς και όλα δείχνουν πως δεν θα ανανεώσει, ειδικά-δε-αν ο λονδρέζικος σύλλογος δεν αποφύγει τον υποβιβασμό, κάτι που φαντάζει και το πιο πιθανό σενάριο. Ο αρχηγός της Εθνικής θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο κι έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα παπούτσια του, αλλά υπάρχει αίσθηση πως μπορεί να παρατείνει για έναν ακόμη χρόνο την καριέρα του για να παίξει την επόμενη σεζόν στον Παναθηναϊκό.

Πρόκειται για μία κίνηση, που αν ολοκληρωθεί, θα έχει πολλά και πολλαπλά οφέλη για τους «πράσινους». Πέρα από τη δεδομένη αγωνιστική αξία του Καραγκούνη, που ακόμη και σε αυτή την ηλικία μπορεί να αγωνίζεται σε ένα τόσο απαιτητικό πρωτάθλημα όσο το αγγλικό (19 συμμετοχές και 1 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις φέτος), μπορεί να βοηθήσει με την προσωπικότητα και το παράδειγμά του τα νέα παιδιά του «τριφυλλιού».

Πληροφορίες αναφέρουν πως αφενός μεν δεν έχει γίνει ακόμη κάποια επίσημη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά αφετέρου ότι υπάρχει θετική σκέψη για συνεργασία εκατέρωθεν. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων Παναθηναϊκού και Φούλαμ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: