Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Γιαπλές: «Να παλέψουμε και βλέπουμε»

Ο Ίκαρος κόντρα στις πιθανότητες θα παλέψει για τη σωτηρία του στην τελευταία αγωνιστική της Α1 αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία.

Γιαπλές: «Να παλέψουμε και βλέπουμε»
Σε δυσμενέστατη θέση βρίσκεται ο Ίκαρος, αφού το Σάββατο για την 26η αγωνιστική χρειάζεται νίκη επί του ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας (18:00) και ταυτόχρονα ήττες του Παελευσινιακού από τη Νέα Κηφισιά και του Ηλυσιακού από το Ρέθυμνο για να σωθεί. Ο Θανάσης Γιαπλές τονίζει πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να εξαντλήσει τις πιθανότητες.

«Ο μοναδικός τρόπος για να σωθούμε είναι να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ και την ίδια στιγμή να ηττηθούν ο Ηλυσιακός με την Ελευσίνα. Αυτό που περνάει από το χέρι μας είναι να νικήσουμε μέσα στην Θεσσαλονίκη, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο, καθώς ο αντίπαλος μας έχει μεγάλη ποιότητα, δυνατή έδρα και καθ' όλη την διάρκεια της περιόδου, έχει δείξει μεγάλη σταθερότητα. Θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε», ανέφερε ο Χαλκιδαίος τεχνικός.

Από την πλευρά του, ο φόργουορντ της ομάδας, Ιβάν Άσκα, τόνισε: «Είμαστε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά παράλληλα είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας για νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ. Σε ένα τέτοιο ματς, πρέπει να ξεκινήσουμε με το μάξιμουμ της συγκέντρωσης, με μεγάλη προσοχή σε κάθε κατοχή και να τελειώσουμε έτσι το παιχνίδι. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: