Σάββατο 3 Μαΐου 2014

«Ανταγωνιστικοί κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Δίχως φόβο -λόγω του μη βαθμολογικού ενδιαφέροντος-, αλλά με πάθος ο Απόλλων Πατρών θα προσπαθήσει για το καλύτερο κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε ο Νίκος Βετούλας.

«Ανταγωνιστικοί κόντρα στον Παναθηναϊκό»
Αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες, αλλά ο Νίκος Βετούλας ευελπιστεί πως ο Απόλλων Πατρών θα παρουσιαστεί ανταγωνιστικός κόντρα στον Παναθηναϊκό και θα δώσει ένα δύσκολο τεστ ενόψει των πλέι οφ που αρχίζουν σε λίγο καιρό.

«Είναι ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό και για εμάς. Έχουμε καταφέρει την είσοδό μας στα πλέι οφ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε απέναντι στον Παναθηναϊκό», τα λόγια του Έλληνα τεχνικού των Πατρινών.

Ενώ ο Ανδρέας Οικονομόπουλος έκανε λόγο για γιορτή τονίζοντας πως: «Είναι ένα παιχνίδι – γιορτή για τον Απόλλωνα. Ο κόσμος μας πρέπει να έλθει στο γήπεδο και να το απολαύσει. Θέλουμε να κλείσει με όμορφο τρόπο η χρονιά, μέχρι την έναρξη των πλέι οφ. Θα προσπαθήσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, και να παίξουμε καλό μπάσκετ για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: