Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Το Τσάμπιονς Λιγκ… θα περιμένει!

Δεν κατάφερε να νικήσει την Μπαστιά η Λιλ (1-1) και ταυτόχρονα έχασε την ευκαιρία να εξασφαλίσει και μαθηματικά την έξοδό της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Το Τσάμπιονς Λιγκ… θα περιμένει
Την ευκαιρία να πανηγυρίσει την έξοδό της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ έχασε η Λιλ, που συνεχίζει πάντως να κρατάει άνετα τη τύχη στα χέρια της. Οι «λιλουά» έμειναν στο 1-1 στην έδρα της Μπαστιά για την 36η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος και βρίσκονται στο +8 απ’ την τέταρτη Σεντ Ετιέν (ματς λιγότερο), δύο «στροφές» πριν το φινάλε.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και έβαλαν τις βάσεις για το… σεντόνι με το γκολ του Καλού στο 32’, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο 85’ να φέρουν στα ίσα το παιχνίδι με τον Καζρί, ενώ θα μπορούσαν να είχαν «κλέψει» και τη νίκη, αλλά στην εκπνοή ο διαιτητής δεν τους μέτρησε κανονικό γκολ του Ρασπεντίνο μετά από σουτ του Σισέ.

Ένα αποτέλεσμα που έφερε «κύμα» χαράς στην Μονακό, καθώς εξασφάλισε την παρουσία της στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, δίχως προκριματικά, ούσα οριστικά δεύτερη ή πρώτη.

Αναλυτικά η 36η αγωνιστική

Παρασκευή (2/5, 21:30)

Μπαστιά-Λιλ 1-1
(85' Καζρί - 32' Καλού)

Σαββάτο (4/5, 18:00)

Σεντ Ετιέν-Μονπελιέ (15:00)
Λοριάν-Αζαξιό
Ρεμς-Εβιάν
Σοσό-Νις
Τουλούζ-Ναντ
Βαλενσιέν-Μπορντό
Μαρσέιγ-Λιόν (22:00)

Τετάρτη (7/5)
Μονακό-Γκινγκάμπ (20:00)
Παρί Σ.Ζ.-Ρεν (22:00)

Επόμενη αγωνιστική (37η)

Σάββατο (10/5, 22:00)

Αζαξιό-Ρεμς
Μπορντό-Μαρσέιγ
Εβιάν-Νις
Γκινγκάμπ-Τουλούζ
Λιλ-Παρί Σ. Ζ.
Λιόν-Λοριάν
Μονπελιέ-Μπαστιά
Ναντ-Σεντ Ετιέν
Ρεν-Σοσό
Βαλενσιέν-Μονακό
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: