Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Καραμπέρης στο Metropolis: «Να διαλυθεί η Λέσχη και οι μετοχές στον ΑΣ»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Σωτήρης Καραμπέρης.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

«Δυστυχώς, δεν τελειώσαμε την κατηφόρα και την κατρακύλα, θα έχουμε και άλλα δεινά. Είμαστε μια οικογένεια που σπαράσσεται χωρίς να έχουμε δει μια κίνηση συσπείρωσης. Δεν είναι μόνο τα χρήματα. Μας έχουν φτάσει στα όρια του ανέκδοτου και του γελοίου και ακόμη δεν λέμε να ομονοήσουμε. Το μόνο που βλέπουμε είναι φιλοδοξίες από κάποιους που θέλουν να είναι μέλη διοικήσεων και πρόεδροι. Δεν αντιλαμβάνονται ότι οι κινήσεις τους είναι λάθος. Όλοι μιλάνε για επενδυτή. Ποιος θα πάρει τις μετοχές του Άρη, όταν πρέπει να μιλήσει με 350 ανθρώπους; Πρέπει να διαλυθεί η Λέσχη, να πάρει τις μετοχές ο ΑΣ και να πάει όποιος θέλει να πάρει τις μετοχές και να αναλάβει.

Αυτή είναι και η προτροπή μου προς τον κ. Μισιρλή. Να διαλύσει την Λέσχη και να παραδώσει τις μετοχές στον ΑΣ. Να δείτε πως θα ανοίξει το τοπίο αμέσως και ας έχει χρέη ο Άρης. Υπάρχει μια καλή δικηγορική ομάδα για να τρέξει τις υποθέσεις, να μειώσει τα χρέη, να παίξει ο Άρης στη Β? Εθνική, να είναι όλοι κοντά και να βρεθούν οι λύσεις».

Για την συμμετοχή του ιδίου στην επόμενη μέρα: «Θα χαρώ πολύ να βοηθήσω. Δεν έχω τις δυνατότητες που είχα κάποτε και το λέω για να μην δημιουργούνται τρελές προσδοκίες. Δεν θέλω προεδριλίκια. Να σηκώσουμε όλοι την σημαία του Άρη που έχει προδοθεί από πολλούς». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: