Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Μαρκόπουλος: «Να μπούμε καλά στα play offs»

Νίκη για να ζεστάνει τις… μηχανές του εν όψει play offs θέλει ο ΠΑΟΚ που υποδέχεται το Σάββατο για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου τον Ίκαρο.

Μαρκόπουλος: «Να μπούμε καλά στα play offs»
Το ματς με τον Ίκαρο Χαλκίδας το Σάββατο (18:00) δεν έχει βαθμολογική σημασία για τον ΠΑΟΚ που σε κάθε περίπτωση θα είναι τέταρτος, αλλά ο Σούλης Μαρκόπουλος θέλει να δει την ομάδα του να ανεβάζει ρυθμούς εν όψει της έναρξης των play offs.

«Είναι το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου, ένα παιχνίδι που ξέρουμε ότι έχει μεγάλη σημασία για τον αντίπαλό μας, αλλά και εμείς θέλουμε να κλείσουμε με νίκη αυτό το κομμάτι της σεζόν και να μπούμε με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στα play offs. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι, να βγάλουμε ενέργεια μέσα στο γήπεδο για να πετύχουμε όλα αυτά για τα οποία δουλεύουμε το τελευταίο διάστημα», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας.

Ο πολύπειρος γκαρντ του «Δικεφάλου του Βορρά», Κώστας Χαραλαμπίδης, με τη σειρά του δήλωσε: «Και το παιχνίδι με τον Ίκαρο θέλει προσοχή, θέλει συγκέντρωση για να κλείσουμε με καλό τρόπο την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και να μπούμε πλέον στα play offs, όπου εκεί θα κριθούν όλα για την φετινή μας προσπάθεια. Είχαμε μία αρκετά μεγάλη περίοδο χωρίς αγωνιστικές δραστηριότητες και τώρα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και για το παιχνίδι του Σαββάτου, αλλά και για τα ματς των play offs που θα ξεκινήσουν αμέσως μετά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: