Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Την αλλάζει, αλλά πώς την αλλάζει…!

Μεγάλος είναι ο προβληματισμός που επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ για την επόμενη μέρα του συλλόγου σε διοικητικό επίπεδο, με τον Ιβάν Σαββίδη να ψάχνει ανθρώπους για θέσεις-κλειδιά της ΠΑΕ.

Την αλλάζει, αλλά πώς την αλλάζει…
Την απόφαση να απομακρύνει αρκετούς από τους στενούς του συνεργάτες όλο αυτό το διάστημα που στελέχωναν το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έλαβε ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου του Βορρά» παραδέχεται τα λάθη του και θέλει να αλλάξει αρκετά πράγματα στην οργάνωση, με γνώμονα την βελτίωση της εικόνας της ομάδας σε όλα τα επίπεδα.

Μετά την επιθυμία του Ζήση Βρύζα να ασχοληθεί αποκλειστικά με το αγωνιστικό τμήμα, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου ψάχνει τον νέο πρόεδρο, που θα εκτελεί και χρέη διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ.

Πριν καιρό ο Σαββίδης είχε επαφές με τον στρατηγό και πρώην υπουργό, Φραγκούλη Φράγκο, ο οποίος παραμένει αρνητικός στο ενδεχόμενο να εμπλακεί στα κοινά του ΠΑΟΚ.

Για αυτό τον λόγο, σύμφωνα με τη SportDay, ο ομογενής επιχειρηματίας θα κινηθεί στο δικό του χώρο και, αν και πάλι δεν βρει τον «εκλεκτό», τότε είναι πολλές οι πιθανότητες να αναλάβει ο ίδιος την προεδρία της ομάδας.

Δυσκολίες εν όψει Λεωφόρου

Παραμένουν αρκετά τα προβλήματα για τον Γιώργο Γεωργιάδη εν όψει της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Αν και στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού επέστρεψε ο Λάζαρ, προέκυψε θέμα με τον Λούκας που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θεωρείται αμφίβολος και οι επιλογές του Γεωργιάδη είναι περιορισμένες, από τη στιγμή που ο Σαλπιγγίδης δεν δείχνει σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Την ίδια ώρα, παραμένουν στα… πιτς οι Κατσουράνης και Μαντούρο παραμένουν εκτός, ενώ και ο Κίτσιου έχει να εκτίσει άλλη μία αγωνιστική τιμωρίας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: