Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Φουλ επίθεση με ΠΑΟΚ!

Ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ θέλει να πετύχει ο Παναθηναϊκός, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, και ο Γιάννης Αναστασίου ετοιμάζει ένα άκρως επιθετικό σχήμα για το κυριακάτικο ματς.

Φουλ επίθεση με ΠΑΟΚ
Τα πλάνα του για τον κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, καταστρώνει ο Γιάννης Αναστασίου στον Παναθηναϊκό.

Μπορεί να μην το έχει πει ξεκάθαρα, όμως ο Έλληνας τεχνικός έχει δείξει μέσα από τα τετ-α-τετ που έχει καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ποιους σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι με τον «Δικέφαλο του Βορρά» στη Λεωφόρο.

Αυτή τη στιγμή ο 41χρονος προπονητής δεν υπολογίζει μόλις δύο παίκτες, τον Αμπέντ και τον Λαγό. Ο πρώτος έχει ενοχλήσεις στα πλευρά από ένα χτύπημα που δέχθηκε στον πρόσφατο αγώνα στο Περιστέρι, ενώ ο δεύτερος ενδέχεται σήμερα να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Εκείνο που θέλει ο Αναστασίου είναι οι παίκτες του να παρουσιαστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι και με τεράστιο πάθος και δύναμη κόντρα στους Θεσσαλονικείς, όπως έκαναν πριν από μερικές μέρες στο ΟΑΚΑ και κατάφεραν να κατακτήσουν το Κύπελλο Ελλάδας.

Άλλωστε, αυτό που τους λέει όλες αυτές τις μέρες είναι να έχουν στο μυαλό τους μόνο την επίθεση, σε συνδυασμό με το ασφυχτικό πρέσινγκ, και να παρουσιαστούν προσεκτικοί στην άμυνα.

Για αυτό τον λόγο αναμένεται να χρησιμοποιήσει ξανά τον Μάρκους Μπεργκ στην κορυφή της «πράσινης» επίθεσης, με τον Μλάντεν Πέτριτς λίγο πιο πίσω, και τον Καρέλη δίπλα στον Σουηδό άσο.

Στο αρχικό σχήμα επανέρχεται ο Πράνιτς, που θα πάρει τη θέση του Αμπέντ, και ο Μέντες με τον Λαγό έχουν μοιρασμένες πιθανότητες για μία θέση στην ενδεκάδα.

Ο Ζέκα θα είναι ο άλλος εσωτερικός χαφ, ενώ δεν αλλάζει η τετράδα στην άμυνα με τους: Τριανταφυλλόπουλο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπή, Νάνο και τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: