Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Μάρκοβιτς: «Τώρα για την κατάταξη»

Με στόχο τη νίκη, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να του χαρίσει μία καλύτερη θέση από την έβδομη, ο ΚΑΟΔ δοκιμάζεται στα Τρίκαλα για την 26η αγωνιστική.

Μάρκοβιτς: «Τώρα για την κατάταξη»
Σε κάθε περίπτωση η πορεία του ΚΑΟΔ με την παρθενική του συμμετοχή στα play offs είναι πετυχημένη. Όμως οι Δραμινοί θέλουν να αποφύγουν την έβδομη θέση που οδηγεί πάνω στον Ολυμπιακό και επιδιώκουν ένα καλύτερο πλασάρισμα, για το οποίο όμως είναι αναγκαία η νίκη επί των Τρικάλων εκτός έδρας για την 26η αγωνιστική το Σάββατο (18:00).

«Μετά την εξασφάλιση της θέσης μας στα play offs, έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι που είναι πιθανόν σε συνδυασμό και με τα άλλα αποτελέσματα να παίξει ρόλο στην τελική κατάταξη. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων μας για την μεγάλη προσπάθεια που έκανε φέτος, πετυχαίνοντας τον στόχο της σχετικά εύκολα και όντας πολύ δυνατή ειδικά μέσα στα Τρίκαλα. Θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε όσο γίνεται πιο συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί, διεκδικώντας το θετικό αποτέλεσμα ώστε να τελειώσει η κανονική περίοδος νικηφόρα για εμάς», δήλωσε ο προπονητής του ΚΑΟΔ, Νέναντ Μάρκοβιτς.

Ο φόργουορντ της ομάδας, Θόδωρος Ζάρας, σημείωσε: «Ο τελευταίος αγώνας της κανονικής περιόδου είναι για εμάς το ίδιο σημαντικός με όλους τους προηγούμενους καθώς η αγωνιστική εικόνα είναι πολύ σημαντική για εμάς- πέρα από το κίνητρο που έχουμε για μια καλύτερη θέση σε συνάρτηση και με τα άλλα αποτελέσματα. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ σοβαρή ομάδα που έκανε πολύ καλή πορεία και της αξίζουν συγχαρητήρια. Θα επιδιώξουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι από το ξεκίνημα ώστε να μπορέσουμε να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα και να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας για νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: